Κούγιας σε Λιάγκα: «Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή» (Video)

Μία ακόμα αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τις διαφωνίες τους αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ποινικολόγος συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή Πρωινό, κατηγορώντας μεταξύ άλλων, τους παρουσιαστές εκπομπών ότι έχουν στήσει δικαστήριο, καταδικάζοντας την κατηγορουμένη, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αντικρούσει, τονίζοντας ότι καλεί πάντα εκπροσώπους και των δυο πλευρών.

«Γίνεται μια μάχη από αυτούς που ένα χρόνο τώρα προκαταδίκασαν την κ. κατηγορουμένη και μεταξύ αυτών είστε κι εσείς και υπάρχουν και οι άλλοι

άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο Αλέξης Κούγιας και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκνευρισμένος:

«Τι είναι αυτά που λέτε; Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς προσωπικά έχετε βγει πολλές φορές εδώ. Τώρα θα φωνάξω. Λέω καθημερινά από πέρυσι ότι εύχομαι καμία μάνα να μην έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

Βγήκε και ο Λαζόπουλος… Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο εσείς που έχετε πρόβλημα; Πείτε κι εσείς να βάλουμε κελιά εδώ στο πλατό».

Οι τακτικοί δικαστές τον αθώωσαν σε όλες τις υποθέσεις, οι ένορκοι τον καταδίκασαν παρασυρμένοι από όλους εσάς».

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος αποκρίθηκε λέγοντας:

«Είστε κορυφαίος δικηγόρος. Μου λέτε τώρα ότι μια απόφαση δικαστηρίου αν την πάρουν οι λαϊκοί και δεν την πάρουν οι νομικοί δεν έχει υπόσταση. Μα δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά τα πράγματα εσείς που είστε κορυφαίος παράγοντας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα» με τον Αλέξη Κούγια να απαντά εκ νέου:

«Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;

Διαβάστε επίσης:

Γερασιμίδου για Κιμούλη: «Δεν βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα – Είναι περίεργο παιδί, καλά έκανε και επέστρεψε στο θέατρο» (Video)

Άννα Κουρή: «Αν ήθελα παιδί, δεν θα είχα πρόβλημα να υιοθετήσω» (Video)

Survivor All Star: Μεγάλος καβγάς στην καλύβα – «Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα