Κούγιας για υπόθεση Πάτση: «Δεν απαγορεύεται να έχει εισπρακτική εταιρεία – Δεν είναι ο μόνος» (Video)

Tην άποψη ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, δεν έχει κάνει παράνομο εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η εισπρακτική εταιρεία “Πάτσης” έχει πάρα πολλά χρόνια. Ήταν στενός συνεργάτης της τράπεζας Πειραιώς… Μου κάνει εντύπωση που εξεπλάγησαν όλοι τώρα και δεν γνώριζαν το πραγματικό επάγγελμα του κ. Πάτση», σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

σχετικά με την διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν απαγορεύεται ως βουλευτής να εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του την εισπρακτική εταιρεία» και πρόσθεσε πως «δεν είναι ο μόνος».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε την αναγκαιότητα τα κόμματα να κάνουν ενδελεχή έλεγχο για την επιλογή των υποψήφιων βουλευτών τους.

Τι είπε για την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Κρήτη

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της επίθεσης της 38χρονης γυναίκας με καυστικό υγρό εναντίον του πρώην συντρόφου της.

«Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς σε μία ποινική δικογραφία είναι να υποτιμήσει την κρίση του ανακριτή και του εισαγγελέα… Πρέπει να τους δώσεις μία λύση, μία λογική επιλογή πραγματικών περιστατικών», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με τον ισχυρισμό της 38χρονης ότι είχε πάρει το καυστικό υγρό προκειμένου να προστατευτεί από την οικογένεια του άντρα της.

Ο δικηγόρος τόνισε και το γεγονός ότι την ίδια μέρα που η 38χρονη παρέλαβε το καυστικό υγρό, έκανε και την επίθεση, πράγμα που δείχνει «πόση οργή είχε μέσα της».

«Η επιλογή της να εξαφανιστεί για τρεις ημέρες την κατέστησε αμέσως ύποπτη φυγής και αυτός είναι ο λόγος που κρατήθηκε προσωρινά», εξήγησε ο Α. Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: Διεκόπη για τις 7/11 λόγω ακαταλληλότητας της αίθουσας

Αγρίνιο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Ο «βιαστής με το τατουάζ»: Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην Αλβανία (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα