Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η τελευταία του απρόβλητη συνέντευξη (Video)

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Ο εκλιπών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών στις 21 Αυγούστου, έχοντας θητεύσει για πολλά χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση, όπου εκτός των άλλων είχε δανείσει τη φωνή του σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων.

Με αφορμή το θάνατο του ηθοποιού το OPEN προέβαλε την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, το

περασμένο φθινόπωρο, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, όμως η συνέντευξη δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε, ενώ σχολίασε και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

«Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Τα ριάλιτι είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν.

Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ», είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται

Η Μόνικα Μπελούτσι και φέτος στην Πάρο – Δείπνο στη Νάουσα (Photos)

Sex and the City: Αυτή θα πάρει τη θέση της Σαμάνθα στο reboot της σειράς

Keywords
Τυχαία Θέματα