Κώστας Κωστόπουλος: Στο πλευρό του σκηνοθέτη πλήθος ηθοποιών και επωνύμων

Πολλοί ηθοποιοί έχουν προχωρήσει σε δηλώσεις στήριξης για τον σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο, μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμό.

Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε στις κατηγορίες που του προσάπτει η ηθοποιός και δήλωσε μάλιστα πως παραιτείται από τη σειρά «Σασμός», την οποία σκηνοθετεί.

Ο Κώστας Κωστόπουλος διέψευσε τους ισχυρισμούς της ηθοποιού, κάνοντας λόγο για «απολύτως ψευδή» καταγγελία και «απόπειρα συκοφάντησης» σε βάρος του.

Άνθρωποι που γνωρίζουν ή έχουν συνεργαστεί με τον Κώστα Κωστόπουλο τοποθετήθηκαν σχετικά με την υπόθεση.

Ο Κώστας

Αρζόγλου δήλωσε από την πλευρά του πως σε καμία περίπτωση δεν τον είχε ικανό για κάτι τέτοιο.

«Τον κύριο Κωστόπουλο τον εκτιμάω πολύ. Στεναχωριέμαι που στοχεύθηκε. Φυσικά, είμαι με τον καταγγέλλοντα, αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορώ να μην τονίσω την ευθιξία του Κώστα Κωστόπουλου για το ότι παραιτείται από μια τόσο επιτυχημένη σειρά. Είχαμε μέχρι και οικογενειακές σχέσεις, είχε έρθει με το παιδί του, παίζανε με τον Παύλο μου στο σπίτι. Έχω την εντύπωση και την εικόνα ενός πάρα πολύ καλού ανθρώπου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μανούσος Μανουσάκης χαρακτήρισε την απόφαση του σκηνοθέτη να παραιτηθεί από τη σειρά ως «αξιοπρεπέστατη». «Από την αρχή της Ιεράς Εξέτασης, μέχρι και σήμερα, με πολλούς αγώνες η ανθρωπότητα έχει κατακτήσει ένα επίπεδο νομικού πολιτισμού. Κύριο στοιχείο αυτού του πολιτισμού είναι το τεκμήριο της αθωότητας. Εδώ πέρα καταστρατηγείται κάθε έννοια νομικού πολιτισμού. Καταστρατηγείται κάθε αρχή προσωπικών δεδομένων. Αυτό που με πανικοβάλλει εμένα είναι η ευκολία, με την οποία δημοσιοποιούμε ονόματα, καταρρακώνουμε και καταστρέφουμε ανθρώπους», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κώστα Κωστόπουλο, έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιο: «Κώστα μου, συνεργάστηκα μαζί σου άψογα. ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός υπαινιγμός ή πλανήθηκε στον αέρα οτιδήποτε σχετικά με τις γυναίκες συνεργάτιδες σου. μας τιμούσες όλες και πάντα οι σχέσεις ήταν απόλυτα επαγγελματικές».

«Κώστα, έχεις την αγάπη και την εκτίμηση όσων σε γνωρίζουμε από την αρχή της πορείας σου. Συνέχισε τη δουλειά σου και άσε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δική της. Φρόντισε τους δικούς σου. Όλοι ξέρουμε τη δύναμη, το πείσμα και την καλή σου καρδιά», γράφει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

«Δεν χρειάζεται να παραιτηθείς ούτε από την σειρά ούτε από τίποτα απολύτως Κώστα, είναι σαν να την αποδέχεσαι κ κερδίζει (εκείνη)…μην μασάς… δύναμη κ υπομονή», γράφει ο ηθοποιός Σπύρος Δρόσος.

Διαβάστε επίσης

Έλον Μασκ: Εξασφάλισε χρηματοδότηση πάνω από 7 δισ. δολάρια για την εξαγορά του Twitter

Επίθεση με καδρόνια σε περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ

Bill Gates για Elon Musk: Μπορεί να κάνει το Twitter χειρότερο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Κωστόπουλος,kostas kostopoulos