Κως: Παραμένει προσωρινά κρατούμενος o 32χρονος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος, για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του -που διήρκεσε τρεις ώρες στην ανακρίτρια Κω– ο κατηγορούμενος -με καταγωγή από το Μπαγκλαντές- αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και ο προσωρινά κρατούμενος θα οδηγηθεί αύριο σε κατάστημα κράτησης.

Παράλληλα, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση

υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου.

Το δεύτερο κινητό

Από τις αναλύσεις στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και από την ανάλυση των ενεργών κινητών τηλεφώνων στην επίμαχη περίμετρο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης, οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης της δολοφονίας είχε και μία δεύτερη τηλεφωνική συσκευή, με την οποία έκανε κάποια πολύ ουσιαστικά και επίμαχα τηλεφωνήματα πριν, αλλά και ακριβώς μετά τη δολοφονία.

Η συσκευή αυτού του κινητού δεν έχει βρεθεί ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να ήταν κάποιο καρτοτηλέφωνο με πλαστά στοιχεία.

Αποκαλύψεις μέσω κινητών τηλεφώνων

Ο 32χρονος πάντως δεν έχει παραδεχθεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό. Σύμφωνα ωστόσο με το Mega, έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του.

Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά τόσο του θύματος όσο και του κατηγορούμενου και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο τελευταίος.

Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση ατόμου στις ράγες του ΗΣΑΠ

Πέθανε ο εφοπλιστής Κωστής Αγαπητός

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη – Ανασφάλιστος μάγειρας έπαθε εγκαύματα β’ βαθμού (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κως, Παραμένει, 32χρονος, Αναστάζια,kos, paramenei, 32chronos, anastazia