Κορωνοιός: Πως αλλάζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί το πρόγραμμά τους

MEDIA

 

Τα ραδιόφωνα στις Αττικές Εκδόσεις, δηλαδή τα Athens DeeJay 95.2, Rock FM 96.9, Λάμψη 92.3 και Best 92.6 συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Αν προκύψει ωστόσο οποιοδήποτε πρόβλημα στο κτίριο (είναι και το Star εκεί και ο Alpha και άλλοι), οι παραγωγοί θα κάνουν εκπομπές από το σπίτι τους, όπως διαβάζουμε στο e-tetradio.

Τα ίδια και με τους δύο ραδιοσταθμούς

της Διαπασών, τον Pepper 96.6 και τον Μέντα 88. Συνεχίζουν κανονικά μέχρι νεοτέρας. O Μέντα 88 έχει αλλάξει το πρόγραμμά του. 7-10 Παπαστάθη, 10-1 Μηλιόγλου, 2-4 Θεοφίλου.

Τα τρία μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΑ  (Δευτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, Κοσμος) θα παίζουν επαναλήψεις ως επί το πλείστον. Γράφει συγκεκριμένα ο Πάνος Χρυσοστόμου: «Φίλες και φίλοι μετά από επιβεβλημένη απόφαση της Διοίκησης της ΕΡΤ, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας στα τρία μουσικά προγράμματα της ΕΡΑ, άρα και στο Δεύτερο, δεν θα υπάρχουν "ζωντανές" μουσικές εκπομπές. Εν προκειμένω πάντως στο Δεύτερο από το να παίξουμε απλώς τις διάφορες γνωστές ή άγνωστες λίστες εναλλαγής τραγουδιών ("βάλτε μερικά τραγουδάκια"), έγινε η επιλογή να... μεταστρέψουμε αυτή την κρίση και να επαναλάβουμε από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, εκπομπές που ίσως δεν έχετε ακούσει κι όπου είναι εφικτό να κάνουμε κι άλλες. Πάλι στον δύσκολο δρόμο λοιπόν διότι προφανώς προέχει η υγεία όλων, αλλά είναι ανεπίτρεπτο σε αυτή την φάση το μουσικό ραδιόφωνο να μην μπορεί να κρατά και ουσιαστική συντροφιά, προσφέροντας ίσως και μια εναλλακτική πρόταση πλάι σε αυτόν τον πακτωλό ενημέρωσης και πληροφορίας των ημερών».

Oσο για τα ενημερωτικά (Real Fm, Σκάι, Παραπολιτικά, Πρώτο Θέμα FM, A’ Πρόγραμμα) έχουν συνεχές ενημερωτικό πρόγραμμα με όλες τις εξελίξεις.

 

ραδιόφωναπρόγραμμαΚορωνοϊόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορωνοιός,koronoios