Κορωνοϊός: Παναθηναϊκός και ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό της Πολιτείας

ΕΛΛAΔΑ

 

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο αφού με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι το κλειστό της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος» διατίθεται πλέον στην Πολιτεία σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσο μπορεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και στον

υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, μέσω της οποίας θέτει στη διάθεσή τους το κλειστό της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος» για οποιαδήποτε χρήση εκείνοι κρίνουν αναγκαία».

Σε ανάλογη κίνηση προέβη και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, διαθέτοντας το «Παλατάκι» για οποιαδήποτε χρήση - όπως αναφέρει - στην ανακοίνωση.

«Ο ΠΑΟΚ, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο τον διακρίνει, ανακοινώνει, ότι διαθέτει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην ελληνική πολιτεία προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει, αν και εφόσον χρειαστεί, και κατά την δική της κρίση, για τις ανάγκες αντιμετώπισης του φονικού ιού ο οποίος μαστίζει την ανθρωπότητα και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία.

Στις μέρες τις οποίες περνούμε το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συλλογικής και ατομικής, είναι αυτό το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις και τις ενέργειες όλων μας.

Δεν είναι καιρός για λόγια, μόνο έργα! Μείνετε σπίτι, προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα