Κορωνοϊός: Δύο συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

ΕΛΛAΔΑ

 

Μια Ελληνίδα και ένας αλλοδαπός που κατηγορούνται για παραβίαση κανόνων για την αποφυγή και διάδοση του κορωνοϊού συνελήφθησαν, χθες Παρασκευή, σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., στην πρώτη περίπτωση στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια ελέγχων, με τη συμμετοχή κλιμακίου του Τμήματος

Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι η ημεδαπή, ιδιοκτήτρια, λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο δεν τηρούνταν το ποσοστό τετραγωνικών ανά άτομα.

Σε βάρος της επιβλήθηκε, από το Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Κέρκυρας, διοικητικό πρόστιμο ύψους (5.000) ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Στη δεύτερη περίπτωση στη Ζάκυνθο ο αλλοδαπός κατελήφθη να διοργανώνει υπαίθρια εκδήλωση και να παραβιάζει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης ανοιχτών εκδηλώσεων, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊου.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

συλλήψειςΚορωνοϊόςΚέρκυραΖάκυνθοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα