Πόρος: Απομάκρυνση του διοικητή του ΑΤ

Πόρος: Την απομάκρυνση του διοικητή του αστυνομικού τμήμα Πόρου, αποφάσισε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από καταγγελίες παραγόντων του νησιού για μειωμένους ελέγχους, σχετικά με την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού. Τα κρούσματα του ιού στο νησί του Αργοσαρωνικού ξεπέρασαν τα 30 με αποτέλεσμα να επιβληθεί λοκντάουν. Ο διοικητής του τμήματος, αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία της διεύθυνσης Πειραιά όπου υπάγεται και άμεσα να αντικατασταθεί από άλλον αξιωματικό του σώματος.

Σχετικές δηλώσεις

για το θέμα είχε κάνει στον ΣΚΑΪ και ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Όπως είχε αναφέρει ο κ. Δημητριάδης, τα μέτρα αναγκάστηκε να τα προτείνει η δημοτική αρχή, καθώς δεν έκανε τη δουλειά της η αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι είχε μεταδοθεί μία γενικότερη στάση «μη παρέμβασης» στα στελέχη που υπηρετούν στο νησί.

Πόρος: Τι συμβαίνει στο νησί

Ο Πόρος έχει ερημώσει σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ καθώς σε ισχύ είναι από την Παρασκευή το βραδύ και για το επόμενο 10ημερο έκτακτα περιοριστικά μέτρα, μετά τα τουλάχιστον 30 κρούσματα του κορονοϊού. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα άλλων 130 τεστ. Την Παρασκευή στις 11 το βράδυ και μέχρι τις 7 το πρωί έκλεισαν καφέ, μπαρ και εστιατόρια, στο πλαίσιο των μέτρων. Η προβλήτα, ενώ μέχρι την Πέμπτη ήταν γεμάτη, το Σάββατο τα περισσότερα σκάφη φαίνεται πως έχουν  εγκαταλείψει το νησί. Οι ελάχιστοι τουρίστες και ντόπιοι που κυκλοφορούν στους δρόμους, φορώντας μάσκες.

Μιλώντας για τον Πόρο στον ΣΚΑΪ, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών ΑθήναςΠειραιά ανέφερε ότι γίνεται εύκολα ιχνηλάτηση, γιατί είναι περιορισμένος ο χώρος. «Χρειάζεται μάσκα μέσα και έξω όλοι, δεν ξέρουμε ποσά είναι τα κρούσματα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο διπλανός μας. Ειδικά στον Πόρο οπουδήποτε και στο καφέ μάσκα, μέχρι να γίνει ιχνηλατήσει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα» σχολίασε.

Δείτε ακόμη655 προσλήψεις στα ΜΜΜ ανακοίνωσε ο ΚαραμανλήςΈκρυβαν την κάνναβη μέσα στις συσκευασίες με τις ελιέςΣυνελήφθη 40χρονος “λογιστής” που εξαπατούσε ηλικιωμένους
Keywords
Τυχαία Θέματα