Κορωνοϊός – Θεμιστοκλέους: Πιθανή αναστολή προστίμου στους ανεμβολίαστους άνω των 60 (Video)

Το ενδεχόμενο να υπάρξει προσωρινή κατάργηση του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών άφησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Όλα αυτά εξετάζονται αυτή τη στιγμή. Το διοικητικό πρόστιμο είναι κάτι το οποίο απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει, γιατί -έστω και πολύ χαμηλά ραντεβού, αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να παίρνουμε και ραντεβού πρώτης δόσης. Όλα αυτά συνεκτιμώνται. Ο κύριος σκοπός όλων μας (…) είναι να επιστρέψουμε πλήρως σε μια κανονικότητα, αλλά αυτό είναι πολύ πρόωρο για να τεθεί από τώρα», σχολίασε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας απατώντας

στο ερώτημα εάν η προσωρινή κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού μπορεί να οδηγήσει και σε προσωρινή κατάργηση του προστίμου.

Σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι δεδομένο ότι θα καταργηθεί κάποια στιγμή και στην Ελλάδα όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες και το πότε ακριβώς θα κριθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη σχετική εισήγηση των ειδικών.

«Είμαστε κοντά», εκτίμησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ με την απόφαση για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

«Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα», τόνισε ο Μάριος Θεμιστοκλέους σημειώνοντας ωστόσο ότι εάν το επιβάλλουν οι συνθήκες, το πιστοποιητικό θα επανέλθει.

«Βλέπουμε ότι η αύξηση στα κρούσματα, δεν δίνουν αντίστοιχη αύξηση στις νοσηλείες. Αν συνεχίσει αυτό, δεδομένου ότι βελτιώνονται και οι καιρικές συνθήκες, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το πιστοποιητικό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Λέων: Νέα ανάρτηση «φωτιά» από τον ιατροδικαστή – Οι κάμερες, η απόφραξη και η ανακοπή

Ζακ Κωστόπουλος: Προκλητικός ο κοσμηματοπώλης – «Ήταν ξώφαλτσες οι κλωτσιές, δεν τον πήρα και καλά…»

Χανιά: Μεθυσμένοι «Γιάνκηδες» μπούκαραν σε δωμάτιο 14χρονης – Καταγγελία για απόπειρα βιασμού

Keywords
Τυχαία Θέματα