Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Περιέγραψε άλλα 10 πρόσωπα (videos)

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, με την 12χρονη να περιγράφει -σε νέα συμπληρωματική κατάθεσή της στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής- άλλα 10 πρόσωπα που εμπλέκονται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι δεν μπόρεσε να θυμηθεί τα ονόματα των 10 ατόμων, με εξαίρεση κάποιους, στους οποίους αναφέρθηκε με το μικρό τους όνομα. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί.

Όπως αναφέρει το OPEN, πλέον οι αρχές καλούνται άμεσα να εντοπίσουν

τους άνδρες και να προχωρήσουν τις διαδικασίες.

«Κατέθεσε για 4 ώρες σαν κατηγορούμενη»

Σύμφωνα με το MEGA, η οικογένεια της 12χρονης καταγγέλλει πως το παιδί κατέθεσε για 4 ώρες με τρόπο που παρέπεμπε σε κατηγορούμενο, ενώ κάνει λόγο και για προσπάθεια εκφοβισμού.

Η οικογένεια της 12χρονης αναφέρεται σε ένα περιστατικό με την ομάδα ΟΠΚΕ που σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας, όταν το παιδί επέστρεφε στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. Επίσης, αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος φωτογράφιζε την ανήλικη και τον αδερφό της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ έχουν δώσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Με νέο αίτημά της, η 12χρονη ζητά να καταθέσει εκ νέου, κάτι που είχε απορριφθεί την προηγούμενη φορά. Ωστόσο, πλέον η διαδικασία δρομολογείται και πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να κληθεί σε κατάθεση.

Ύστερα από το νέο περιστατικό και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνάκι: «Χειροπέδες» σε γνωστό ποδοσφαιριστή της Super League – Κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας

Άλκης Καμπανός – ιατροδικαστής Γαλεντέρης: «Δεν γίνετε να έχουμε πέντε αιτίες θανάτου» – Ποιο ήταν το μοιραίο χτύπημα (Video)

ΕΥΔΑΠ: Προειδοποιεί για πτώση της πίεσης του νερού λόγω τεχνικών εργασιών- Ποιες περιοχές αφορά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, Συμπληρωματική, 12χρονη – Περιέγραψε,kolonos, sybliromatiki, 12chroni – periegrapse