Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής – Μας είπε η γιατρός «δεν έχω καλά νέα» (Video)

Δύσκολες ώρες διανύουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι -όπως αποκάλυψαν- μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media- έχασαν το μωράκι τους τις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» οι δυο τους μοιράστηκαν την τραυματική αυτή εμπειρία όπως τη βιώνουν, επισημαίνοντας ότι εισπράττουν ένα τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από τον κόσμο στο διαδίκτυο.

«Το κάναμε δημόσια γιατί θέλουμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες, όπως και τους άνδρες. Δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Να μη νιώθουν μόνες και να μην κατηγορούν

τον εαυτό τους γι’ αυτό που τους συμβαίνει. Έχω διαβάσει χιλιάδες ιστορίες γυναικών» είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να προσθέτει:

«Εμείς πήγαμε για έναν ακόμη υπέρηχο. Στην 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης ακούσαμε την καρδούλα του, μετά πήγαμε στην 10η εβδομάδα για τον επόμενο υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλιά της Ιλάειρας, μας είπε ο γιατρός: “Παιδιά, δεν σας έχω καθόλου καλά νέα, δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό”».

«Μας είπε ο γιατρός: “Μισό λεπτάκι, μη μιλάτε λίγο” και μετά ξεκινά να μας εξηγεί… αυτό», είπε αμέσως μετα η Ιλάειρα Ζήση με τρεμάμενη φωνή.

«Το σοκ είναι ότι τη μία εβδομάδα βλέπαμε την κίνηση της καρδιάς που χτυπάει και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακίνητο και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Την Ιλάειρα την έπιασε μια φρίκη στην αρχή, μήπως έκανε κάτι λάθος» πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης:

Κι άλλες παραβιάσεις Survivor All Star – Το έκτακτο συμβούλιο και η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλιτζαλί (Videos)

Χάλι Μπέρι: Η γυμνή φωτογραφία στο μπαλκόνι της και η απάντηση στα επικριτικά σχόλια (Photo)

Γιώργος Λιανός για Survivor All Star: «Κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση, Λύγισαν, Video,mavrikios mavrikiou – ilaeira zisi, lygisan, Video