Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία πατέρα παιδιού με αναπηρία – «Έκανα δωρεά ένα ακίνητο αλλά εξαπατήθηκα» (Video)

Νέα καταγγελία για την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς πατέρας παιδιού με αναπηρία προχώρησε σε δωρεά ενός ακινήτου στον Κηφισό, αλλά όπως τόνισε «εξαπατήθηκε».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στην «Κιβωτό του Κόσμου», τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό, με «αντάλλαγμα» να βρει θαλπωρή, προστασία και φροντίδα ο γιος του που είναι ανάπηρος.

Όπως είπε ο 79χρονος άνδρας, «εξαπατήθηκε» από τον πατέρα Αντώνιο, τον οποίο ξέρει εδώ και

25 χρόνια. Τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα, ενώ τελευταία τον είδε να διάγει διαφορετικό βίο.

Όπως είπε, εντυπωσιάστηκε όταν είδε τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», χώρο τον οποίο γνώριζε πριν από τη μεταμόρφωση του, που όπως του δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος, έγινε από δωρεά μιας οικογένειας επιχειρηματιών.

Ο κ. Αποστόλου μίλησε και για τις ψεύτικες υποσχέσεις που του έταξαν: «Μου είπαν ο π. Αντώνιος και η διευθύντρια της δομής ότι τον γιο μου θα τον έχουν “άρχοντα” εκεί μέσα, και εγώ τους είπα ότι θα τους δωρίσω και το υπόλοιπο κτίριο. Όμως, όταν πήγαμε στον συμβολαιογράφο για να ολοκληρώσουμε τη δωρεά, εμφανίστηκε μόνο η παπαδιά, η οποία ήταν πολύ αεράτη και μου έβαλε έναν όρο στο συμβόλαιο που ανέφερε ότι για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι σε εκείνη και σε μία διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

«Ενώ ζήτησα έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί μου θα είχε εσαεί τη φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της Κιβωτού του Κόσμου, του είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως “θα τον έχουν σαν άρχοντα τον Γιάννη στη δομή”, κάτι που όμως δεν μου διασφάλιζαν ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν», λέει ο πατέρας του παιδιού με αναπηρία.

Τέλος, ο 79χρονος χαρακτήρισε τον εαυτό του βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της Κιβωτού του Κόσμου για τη μεταβίβαση του ακινήτου, λέει ωστόσο πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη: «Πάμε για Χριστούγεννα με κοκτέιλ γρίπης και κορωνοϊού – Εμβολιασμός και χρήση μάσκας» (video)

Κίνηση: Στα «κόκκινα» οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αττικής λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Θεσσαλονίκη: Φρίκη από νέα καταγγελία για τη δομή ΑμεΑ – «Ζεμάτισαν το παιδί μου για συνετισμό» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα