Κιμ Καρντάσιαν: Θα ποστάρω φωτογραφίες με μπικίνι ακόμα κι όταν γίνω δικηγόρος (Photos/Video)

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να έχει αποφασίσει ότι το επόμενο βήμα στη ζωή της -μαζί με τη ζωή μιας celebrity και τις επιχειρήσεις- θα είναι η δικηγορία, ωστόσο, δεν σκοπεύει να απογοητεύσει τους φανς της στο Instagram.

Αντιθέτως, η 40χρονη, πλέον, Κιμ Καρντάσιαν, ξεκαθάρισε ότι αφού το σκέφτηκε ενδελεχώς, αποφάσισε ότι μπορεί κάλλιστα να συνδυάσει τη δικηγορία με τις καυτές φωτογραφίες στο Instagram. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Άντι Κόεν, δήλωσε ότι όταν είχε επισκεφθεί το Λευκό Οίκο ανησύχησε γιατί πριν από λίγο είχε ποστάρει μια φωτογραφία με μπικίνι, αλλά μετά σκέφθηκε ότι «πρέπει να είσαι ο εαυτός σου».

Αν υπάρχει κάτι που της προκαλεί ανησυχία, όπως η ίδια λέει, αυτό είναι να μην φέρει σε αμηχανία τα παιδιά της και στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι θα «υπάρχουν όρια». Ωστόσο, σημείωσε ότι η διπλή υπόσταση -από τη μία δικηγόρος και από την άλλη σέξι σελέμπριτι- την κάνει να αισθάνεται πιο δυνατή. Όσο για τις υπόλοιπες Καρντάσιαν, η Κλόε δεν άφησε και πολλά περιθώρια για αμφιβολίες: «Η κάθε μια κάνει αυτό με το οποίο δεν αισθάνεται άβολα».

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Μάλιστα, η Κιμ αποκάλυψε ότι όταν έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να ποστάρει μια φωτογραφία, την στέλνει στην οικογένειά της και γίνεται μίνι συμβούλιο…

Photo: Instagram

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί έντυσε τη Lamborghini της με ύφασμα (Video)

Οικογένεια Καρντάσιαν: Από το πάρτι στην καραντίνα (Video)

Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε πλατινέ, φόρεσε αποκαλυπτικό μαγιό, έκανε γυμναστική και… έριξε το Instagram (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα