Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Αλοννήσου (Video)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μετά και την ομολογία της συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Συγκλονισμένη όμως είναι και η κοινωνία της γενέτειρας της άτυχης κοπέλας, η Αλόννησος μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Πάντως, τα στοιχεία που προκύπτουν από όσα παραδέχθηκε στην ομολογία του στην αστυνομία μπορούν να προκαλέσουν μόνο ρίγη και αποτροπιασμό σε ότι αφορά τον τρόπο που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια

προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές.

Ο συζυγοκτόνος αναφερόμενος στο πως σκηνοθέτησε τη ληστεία είπε «κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πως θα δεθώ».

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο, πόσο άτυχη είναι η κόρη του που δε θα γνωρίσει ποτέ «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

Συγκλονιστική είναι, όμως, και η φωτογραφία που απεικονίζει τον 32χρονο να αγκαλιάζει τη μητέρα της συζύγου του λίγο πριν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, χθες Πέμπτη, έπειτα από το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν.

Η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης 20χρονης στην Αλόννησο με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να έρχεται σε επικοινωνία με τους τραγικούς γονείς του θύματος.

«Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κανένας από τους γονείς της δεν έχει βγει από το σπίτι μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τους γονείς για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και στον πατέρα. Όλη η Αλόννησος έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, μεταφέροντας το κλίμα από το περιβάλλον της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Γλυκά νερά: Αποτροπιασμός από την ομολογία του πιλότου: Κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας – Το στοιχείο που ξεκλείδωσε την υπόθεση (Video)

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Γλυκά Νερά, Συγκλονισμένη, Αλοννήσου Video,egklima, glyka nera, sygklonismeni, alonnisou Video