Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» – Υποβασταζόμενες η μητέρα και η αδελφή του (Photos)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη, που έφτασε υποβασταζόμενη στην εκκλησία όπως και η αδερφή του Αννούλα.

Σε τραγική κατάσταση ήταν ο αδερφός του Σάββας, ο οποίος μάλιστα θα κινηθεί νομικά για τον θάνατό του, αλλά και η Γωγώ Γαρυφάλλου στενή φίλη της οικογένειας.

Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Βασιλείου, Έφη Θώδη, Ελένη Φιλίνη, Φίλιππος Καμπούρης είναι μερικοί απ΄ όσους έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο στον

Νίκο Φλωρινιώτη.

Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο γιος μου με ρώτησε αν θα πεθάνει και του είπα όχι, έπαιζα θέατρο»

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκου, η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό». Η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη που έχασε σύζυγο και γιο μέσα σε έξι μήνες, εξομολογήθηκε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης την είχε ρωτήσει αν θα πεθάνει αλλά και ότι έφυγε με παράπονα για τον καλλιτεχνικό χώρο. 

«Αυτό που έπαθα, το έπαθα εντελώς ξαφνικά. Τον καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, το παιδί μου πάλευε ακόμη. Ήταν οι αρχές που είχε αρρωστήσει, που είχαμε καταλάβει ότι είχε μελάνωμα. Εγώ υποκρινόμουν. Η Μάχη έπαιζε θέατρο για να δείχνει δυνατή. Δεν ήθελα να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Το παιδί μου ήξερε μόνο ότι είχε καρκίνο στον ώμο. Δεν το είχα αφήσει να καταλάβει ότι είχε και σε άλλα σημεία.

Με είχε ρωτήσει «μαμά θα πεθάνω;» και εγώ του είχα απαντήσει σαν Θεός «όχι παιδί μου δεν θα πεθάνεις, δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις». Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας όμως που λέγεται καρκίνος έκανε μετάσταση στα μηνίγγια» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση στους δρόμους: «Απροσπέλαστοι» Κηφισός και Αττική Οδός – Μεγάλες καθυστερήσεις και στο κέντρο

Όλιβερ: Θρίλερ χωρίς τέλος – Δεν προκύπτει ανθρώπινη κακοποίηση λέει ο πραγματογνώμονας της ΕΛΑΣ – Επιμένει η δικηγόρος των φιλοζωικών

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 105 χούλιγκανς που είχαν συλληφθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα