Σερι παραμονής στην κορυφή της τηλεθέασης από τη «Γη της ελιάς»

Το εκατομμύριο τηλεθεατών μπορεί να μην το πιάνει τόσο συχνά όσο στις προηγούμενες σεζόν- άλλωστε αυξήθηκε ο ανταγωνισμός, προκαλώντας μεγαλύτερο διαμοιρασμό του τηλεοπτικού κοινού- παραμένει όμως η «Γη της ελιάς» κορυφαία προτίμηση της πλειονότητας των τηλεθεατών, αγγίζοντας τον «στόχο». Προς την ίδια κατεύθυνση «σημαδεύει» και ο «Σασμός».

Οι δύο σειρές, παρότι απέναντι τους ο ΑΝΤ1 χθες είχε παρατάξει τη σύγχρονη δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά», κατάφεραν να μοιραστούν σχεδόν τους μισούς από όσοι ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις

τους στο διάστημα 21.00- 23.00.

Απούσας της «Μάγισσας», η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» «ψηφίστηκε» τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας. Το μομέντουμ αξιοποίησε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» ο οποίος ανέβηκε στο τέταρτο σκαλοπάτι, ενώ η απώλεια τηλεθεατών από τη μία ημέρα στην άλλη υποχρέωσε την σατιρική «Ράδιο αρβύλα» να περάσει στην πέμπτη θέση του πίνακα με τα 10 καλύτερα προγράμματα της ημέρας, με βάση της μετρήσεις της Nielsen.

Το «Προξενιό της Ιουλίας» από τις γενικότερες ανακατατάξεις ωφελήθηκε και σε σχέση με την Τετάρτη, χθες ήταν σε καλύτερη θέση, αν και η τηλεθέαση της ήταν κατά 0,1% μικρότερη καθώς την επέλεξαν 13.000 τηλεθεατές λιγότεροι το βράδυ της Πέμπτης.

Τα νέα από την εσωτερική και διεθνή ειδησεογραφία επέλεξαν να μάθουν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega 534.000 τηλεθεατές με αποτέλεσμα να είναι το έβδομο σε προτιμήσεις πρόγραμμα, έχοντας βέβαια καλή «πάσα» τηλεθέασης από το τηλεπαιχνίδι «The chase», το οποίο με τη σειρά του κράτησε κόσμο στο Mega χάρη στην εκπομπή «Live news» που μεταδόθηκε πριν από αυτό.

Για μια ακόμη ημέρα στη δεκάδα εντάχθηκε το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» του ΑΝΤ1 με τάση σταθεροποίησης στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια (video)

Spotify: Ποιοι είναι οι δέκα καλλιτέχνες που κέρδισαν τη μάχη των streamings

Το εντυπωσιακό τουρ της Μαντόνα έχει ένα στόχο: Να μας θυμίσει ποια είναι η βασίλισσα

Keywords
Τυχαία Θέματα