Κέβιν Σπέισι: Κινηματογράφος στο Λονδίνο ακύρωσε την πρεμιέρα της ταινίας του

Αρνητικές συνέπειες στην καριέρα του φαίνεται πως έχουν οι καταγγελίες εις βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικά αδικήματα, παρά το γεγονός ότι αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απόφαση κινηματογράφου του Λονδίνου να μη δεχτεί να φιλοξενήσει την πρεμιέρα της νέας του ταινίας.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο κινηματογράφος «Prince Charles», συγκεκριμένα, δεν δέχτηκε να προβληθεί εκεί το ουαλικό θρίλερ «Control», μόλις ενημερώθηκε για τη συμμετοχή

του Σπέισι.

Kevin Spacey Premiere Cancelled By London Cinema, "Horrified We Are Mentioned In Same Breath" https://t.co/j8K7FmLHnk

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) October 15, 2023

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αθωώθηκε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η καριέρα του έχει επηρεαστεί.

«Έχουμε ένα θέμα. Με συγχωρείται, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι ακυρώσαμε τη συνεργασία σας μαζί μας. Χθες το βράδυ έπεσε στην αντίληψή μας ότι στην ταινία σας συμμετέχει ο Κέβιν Σπέισι. Είναι μάλιστα, η πρώτη του ταινία μετά τη δικαστική υπόθεση. Το επιτελείο μου, όπως και εγώ, τρομοκρατούμαστε που μας αναφέρουν στην ίδια πρόταση με τη νέα του ταινία για την πρεμιέρα» αναφέρεται στο mail που έστειλε στην εταιρεία παραγωγής, ο υπεύθυνος του κινηματογράφου και το οποίο δημοσίευσε η DailyMail.

Διαβάστε επίσης:

Active Member – «Ξαναχτύπησε» ο Μυτακίδης: «Στο Πέραμα νίκησε ξανά ο εκφοβισμός»

Βαλαβάνη για απιστία: «Αν γίνει μία φορά, θα γίνεται για πάντα» (Video)

Παντρεύτηκε ο ράπερ Ισορροπιστής – Δείτε φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέβιν Σπέισι, Κινηματογράφος, Λονδίνο,kevin speisi, kinimatografos, londino