Κεραμέως: Βρέθηκε σε σχολεία του νομού Φλώρινας και έπαιξε βόλεϊ με τους μαθητές (Video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπουργός Παιδείας δείχνει τις αθλητικές της ικανότητες.

Την έχουμε δει να παίζει εκπληκτικό πινγκ πονγκ με τον κ. Αυγενάκη.

Την Παρασκευή επισκέφτηκε σχολεία του νομού Φλώρινας και είπε να μοιραστεί μερικές στιγμές με τους μαθητές των σχολείων και να παίξει μαζί τους βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, η Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Αμμοχωρίου, το Πειραματικό Δημοτικό

Φλώρινας που συστεγάζεται με το 7ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο, το 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας, το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας, το 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Φλώρινας, το Δημόσιο ΙΕΚ της περιοχής, ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητο Πασσαλή.

Η κα Κεραμέως συζήτησε με εκπαιδευτικούς και καταρτιζόμενους στο Δημόσιο ΙΕΚ Φλώρινας για την αναβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης όπως την σχεδιαζόμενη ανανέωση του εργαστηριακού εξοπλισμού των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης μέσω Ταμείου Ανάκαμψης, την ίδρυση Θεματικών και Πειραματικών Ι.Ε.Κ., την καθιέρωση της αμειβόμενης πρακτικής άσκησης των καταρτιζόμενων στα Ι.Ε.Κ., την έναρξη λειτουργίας των Γραφείων Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας (Γ.Ε.Α.Σ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΔΙΕΚ Φλώρινας διδάσκονται και ειδικότητες που συμπεριλήφθηκαν στο παράλληλο μηχανογραφικό όπως τεχνικοί ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, γραφίστες, εργοθεραπευτές, διασώστες.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Συσκέψεις για την εξεταστική – Πότε παραδίδεται το πόρισμα

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 11,6% της ΝΔ – Ντέρμπι για τρεις στο ΚΙΝΑΛ

ΚΚΕ: Κιμούλης – Μηλιός ανταποκρίνονται στο κάλεσμα Κουτσούμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεραμέως, Βρέθηκε, Φλώρινας, Video,kerameos, vrethike, florinas, Video