Κέιτ Μίντλετον: Την είδα με τα μάτια μου, λέει ο άνδρας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο με Κέιτ και Ουίλιαμ

Απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας που φούντωσαν πάλι με αφορμή το βίντεο που δείχνει την Κέιτ Μίντλετον να περπατά χαμογελαστή δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε παντοπωλείο κοντά στο σπίτι τους, έδωσε ο άνδρας που κατέγραψε τη στιγμή.

Ο 40χρονος άνδρας μίλησε στη βρετανική «The Sun» λέγοντας «είδα την Κέιτ με τα μάτια μου».

A shopper who spotted Princess Kate with his own eyes

has said that "evil trolls need to leave her alone" amid wild conspiracy theories pic.twitter.com/VtVOsyeVi8

— The Sun (@TheSun) March 20, 2024

Ο λόγος για τον 40χρονο Νέλσον Σίλβα, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν μια εντελώς χαλαρή κατάσταση. Νόμιζα ότι μετά την κυκλοφορία του βίντεο θα ησυχάσουν (σ.σ όσοι διαδίδουν τις φήμες περί σωσία). Αλλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν επενδύσει τόσο πολύ στο δράμα. Έχουν αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτές τις φήμες και τα ψέματα που δεν μπορούν να τραβήξουν την πρίζα. Πότε θα κάνουν πίσω και θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν παγιδευτεί σε κάτι που είναι τρελό;».

#KateMiddleton seemed to be in good spirits while out and about with #PrinceWilliam Saturday. https://t.co/kLUsfvt3b2 (: TMZ/The Sun) pic.twitter.com/EqbtVojBcw

— TMZ (@TMZ) March 18, 2024

Όπως περιέγραψε, εκείνη τη στιγμή ο Νέλσον είχε βρεθεί στο σημείο για να αγοράσει κρέας όταν είδε το βασιλικό ζεύγος.

«Είχα περίπου 40 λεπτά να “σκοτώσω” και αποφάσισα να πάρω μερικά προϊόντα. Μπήκα στο κατάστημα και στην αρχή πρόσεξα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο τμήμα με τα ψωμιά. Μετά είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρώς το κεφάλι της, και είπα: “Ω, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και εγώ στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο με έναν ωραίο τρόπο. Όταν πήγα να πληρώσω για τα προϊόντα μου, η κοπέλα στο ταμείο ήταν τόσο σοκαρισμένη που μετά βίας ανέπνεε. Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία», ανέφερε ο 40χρονος.

'I stood beside Princess Kate at shop and saw her laughing with staff – trolls are delusional,' says dad who filmed royals https://t.co/cS5V2W1ZGu https://t.co/cS5V2W1ZGu

— The Sun (@TheSun) March 20, 2024

«Άρχισα να βιντεοσκοπώ καθώς αυτοί (σ.σ η Κέιτ και ο Ουίλιαμ) περπατούσαν προς το πάρκινγκ. Απλά έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί μαζί. Ο Ουίλιαμ ήταν προφανώς προστατευτικός με την Κέιτ και σταμάτησα γρήγορα την καταγραφή γιατί δεν ήθελα να τους κάνω να νιώσουν άβολα. Περπάτησαν προς τα χωράφια στο πίσω μέρος. Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο κτήμα του Γουίνδσορ περπατώντας», ανέφερε ο Νέλσον Σίλβα.

Γιατί δημοσίευσε το βίντεο

Συνεχίζοντας, ο Νέλσον ανέφερε ότι τράβηξε το βίντεο για το δείξει στην οικογένειά του στην Πορτογαλία.

Ωστόσο, ένας συνάδελφός του στο γραφείο στον οποίο το έδειξε, τού είπε ότι αυτό το βίντεο θα μπορούσε να βάλει ένα τέλος σε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν.

«Η Κέιτ ήθελε απλώς να κάνει μια βόλτα με τον άντρα της. Φαίνεται καλά. Θα έλεγα ‘τραβήξτε μια γραμμή τώρα και να μπει τέλος’», κατέληξε ο ίδιος απευθυνόμενος στον κόσμο που διακινεί διάφορες φήμες για την Κέιτ.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο, υπήρξαν κάποιοι που υποστήριξαν ότι στο εν λόγω βίντεο, δίπλα στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου δεν ήταν η Κέιτ Μίντλετον αλλά σωσίας της. Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο σάλος που προκλήθηκε, ώστε μία από τις σωσίες της Κέιτ αναγκάστηκε να βγει και να διαψεύσει τις φήμες.

Διαβάστε επίσης:

Εμανουέλ Μακρόν: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου να προπονείται στο μποξ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός – «Δεν είμαι ο καλύτερος για το πόστο»

Ιταλία: Μαθητής Λυκείου έκανε χειρονομία όπλου και «σημάδεψε» τη Μελόνι (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα