Κάρλα Μπρούνι: Δεν είχα σχέση με τον Τραμπ - Λέει ψέματα

ΚΟΣΜΟΣ

«Όλα ήταν ψέματα. Ποτέ δεν είχα σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ήταν μία ιστορία που διέδωσε εκείνος και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Αυτά εξομολογείται η 49χρονη Κάρλα Μπρούνι, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφερόμενη στην υποτιθέμενη σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 1991.

Τότε, η Μπρούνι ήταν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο τοπ μόντελ και ο Τραμπ έβγαινε με την Μάρλα Μέιπλς, την οποία αργότερα παντρεύτηκε.

Λειτουργώντας ως γραφείο Τύπο του… εαυτού του, ο Τραμπ διέδωσε στα αμερικάνικα μίντια πως έχει ερωτική σχέση με την Μπρούνι, ζητώντας

παράλληλα να μην αποκαλύψουν ότι έδωσε ο ίδιος την πληροφορία.

Το μοντέλο τότε ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί ενός τρελού και πως η σχέση αυτή υπήρχε μόνο στη φαντασία του, ισχυρισμό που επαναλαμβάνει και στη νέα της συνέντευξη.

Η Μπρούνι, ωστόσο, φρόντισε να υπερασπιστεί τη Μελάνια Τραμπ σχετικά με τις γυμνές φωτογραφήσεις της.

«Και εγώ έκανα γυμνές φωτογραφήσεις, οι οποίες επανακυκλοφόρησαν όταν παντρεύτηκα τον Νικολά Σαρκοζί. Μόνο που οι δικές μου ήταν πιο καλλιτεχνικές από της Μελάνια, γιατί λόγω του σωματότυπου μου, δεν ήταν σε στυλ Playboy» αναφέρει.

Και συμπληρώνει: «Που είναι το σκάνδαλο; Η ηθική έχει να κάνει με το να είσαι καλός και ευγενής άνθρωπος. Ανήθικο είναι να εξαπατάς και να λες ψέματα. Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο σε μία γυναίκα που ποζάρει γυμνή».

Κάρλα ΜπρούνιΝτόναλντ ΤραμπσχέσηΜελάνια ΤραμπHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα