«Καρφί» Σκουρλέτη για Σπίρτζη: Τα λίγα κιλά που έχω πάρει δεν με καθιστούν «βαρίδι»

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Η κόντρα μεταξύ Χρήστου Σπίρτζη και Πάνου Σκουρλέτη είναι γνωστή και διαχρονική θα έλεγε κανείς. Πάει πίσω στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τότε που ο κ. Σκουρλέτης ήταν υπουργός Εσωτερικών και φαινόταν να είναι απέναντι με την πλειοψηφία των δημάρχων και ειδικά με την ΚΕΔΕ, ενώ ήρθε στην επιφάνεια για πρώτη φορά με δημόσιο τρόπο όταν ο κ. Σκουρλέτης ήταν γραμματέας του κόμματος και ανέλαβε τη συγκρότηση δικτύου τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πρόσφατα, ο Χρήστος Σπίρτζης μίλησε

για «κομματική γραφειοκρατία που κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον μηχανισμό του μέχρι και σήμερα», σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδοχή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών και απαντώντας στο ερώτημα «αν αισθάνθηκε ποτέ βαρίδι μέρος της “κομματικής γραφειοκρατίας” που δεν άφησε τον Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιήσει το όραμά του για τον ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Σκουρλέτης απάντησε:

«Κατ’ αρχάς, τα λίγα κιλά που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια δεν με καθιστούν “βαρίδι”. Πιστεύω στην εσωτερική δημοκρατία, η οποία αναβαθμίζεται όταν καταλήγει σε προωθητικές συνθέσεις. Δεν έχουμε ανάγκη από νέους διχασμούς,  αλλά από ένα νέο σοκ συλλογικότητας στη λειτουργία μας. Όσοι αποκαλούν «κομματική γραφειοκρατία» όσους έχουν εκλεγεί μόλις πριν από έναν χρόνο στα όργανα του κόμματος, μέσα από τις συνεδριακές μας  διαδικασίες, προσβάλλουν πρώτα απ’ όλα τα χιλιάδες μέλη του κόμματος που πήραν μέρος σε αυτές. Συνιστώ ψυχραιμία, σοβαρότητα και συντροφική αλληλεγγύη».

Διαβάστε επίσης:

Εμμένει σε κοινή υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ ο Μαργαρίτης

Ψήφος Αποδήμων: «Δεν δίνουμε εκβιαστικά συναίνεση» απαντά το ΠΑΣΟΚ στις αιχμές Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στο ΥΠΕΣ: Αξιολόγηση πρωτίστως για επιβράβευση των δημοσίων υπαλλήλων

Keywords
Τυχαία Θέματα