Κακοκαιρία στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 50χρονου που παρασύρθηκε από τα νερά στην Αγία Πελαγία

Οργή και θλίψη επικρατεί για τον άδικο χαμό του 50χρονου Κωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην Αγία Πελαγία.

Η κηδεία του γνωστού φωτογράφου, πατέρα δύο παιδιών, θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου θα πει το τελευταίο αντίο.

H μοιραία διαδρομή

Ο 50χρονος Κωνσταντίνος διατηρούσε ένα σπίτι στην

Αγία Πελαγία και χθες Σάββατο έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την άτυχη 50χρονη, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής, για να το καθαρίσουν και να κάνουν κάποιες εργασίες.

Όταν έφτασαν στην Αγία Πελαγία οι ουρανοί είχαν «ανοίξει» και οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ποτάμια. Αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο αλλά δεν τα κατάφεραν. Η 50χρονη βγήκε από το αμάξι στην προσπάθειά της να σωθεί. Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο ΙΧ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του λέγοντας πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ενώ στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων στο cretapost.gr, είναι η τρίτη φορά που η Αγία Πελαγία καταστρέφεται από μία κακοκαιρία. H πρώτη που θρηνούν ανθρώπινες ζωές.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η  κατάσταση είναι δραματική και πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να λύσουν το πρόβλημα ώστε να μην έχουμε τέτοιες καταστροφές», τόνισε κάτοικος της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος Συνοριοφυλακών για γυμνούς μετανάστες στον Έβρο: Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τόσο απάνθρωπο και εξευτελιστικό

Παιδική κακοποίηση: Τι ισχύει και τι αλλάζει για την προστασία των παιδών – Τι είναι ο «Κανόνας του Εσώρουχου»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα στο στόχαστρο της αστυνομίας, έρχονται και άλλες συλλήψεις

Keywords
Τυχαία Θέματα