Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που συνοδεύουν την επέλαση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» καθώς το μεγάλο μέρος της χώρας έχει ντυθεί στα λευκά.

Αρκετά σχολεία στην βόρεια, ανατολική και δυτική Αττική θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, όπως και την Πέμπτη, με στόχο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής συμφωνήθηκε να μην πραγματοποιηθούν σήμερα

Παρασκευή 11 Μαρτίου δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα ΑττικήςΣε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου θα είναι όλα τα σχολεία ανοιχτά.Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού ΤομέαΣτην Περιφερειακή Ενότητα ΠειραιώςΣτην Περιφερειακή Ενότητα ΝήσωνΣτην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου ΤομέαΣτον Δυτικό τομέα Αθηνών

Η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων, οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους. Ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Euroferry Olympia: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 3 αγνοούμενους – Απομακρύνθηκαν φορτηγά από το πλοίο

Πάτρα: «Aνοιχτό το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου» για τη Μαλένα και την Ίριδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Φίλιππος, Ποια,kakokairia filippos, poia