Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για «ακραίο» χιονιά και έντονα φαινόμενα

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έρχεται με άγριες διαθέσεις στη χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη διάρκεια καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι περίπου την επόμενη Πέμπτη, αλλά και τις πολικές θερμοκρασίες που αναμένεται έχουν σαν αποτέλεσμα έντονες και πυκνές χιονοπτώσεις.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο έμπειρος προγνώστης, Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook εφιστά

την προσοχή για έντονα φαινόμενα και πυκνές χιονοπτώσεις στο Αιγαίο τη Δευτέρα και μάλιστα κάνει αναφορά στην Αττική όπου η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι! Και τα τελευταία στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι χιονοπτώσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο να γίνονται μάλιστα κατά τόπους ακόμα πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημέρι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής όπου εδώ οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις θα πρέπει να σημειωθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης! Όσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα) ! Όσον αφορά στην Εύβοια τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)!Για ότι νεότερο στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ στις 16:45 και 22:45 αλλά και στη σελίδα μου στο facebook Mε εκτίμησηΣάκης Αρναούτογλου».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 108 νεκρούς σε ένα 24ωρο – Στα 20.507 τα νέα κρούσματα

Φρικτές αποκαλύψεις για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Βίαζε το κοριτσάκι μετά την εξομολόγηση

Υπόθεση βιασμού: Κατέθεσε συμπληρωματικά η 24χρονη – Έρευνες σε σπίτια και κατασχέσεις κινητών

Keywords
Τυχαία Θέματα