Ιβάνκα Τραμπ: Η πραγματική Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου & το μπέρδεμα με το twitter

ΚΟΣΜΟΣ

Όσο περνούν οι μέρες από τις αμερικάνικες εκλογές, τόσο γίνεται πιο σαφές ότι Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο, δεν θα είναι η άφαντη και η ολιγόλογη Μελάνια, αλλά η αεικίνητη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

Η Ιβάνκα Τραμπ, εκτός από μεγάλη αδυναμία του πατέρα της, εξελίσσεται και σε πολύτιμη συνεργάτιδά του, μετά την εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Έχει ήδη γίνει γνωστό πως η 35χρονη, που είναι και

μητέρα τριών παιδιών, ήταν παρούσα σε πολλά από τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα ηγετών που δέχτηκε ο πατέρας της και θα έχει σημαντική θέση στον Λευκό Οίκο. Άλλωστε, ο Ντόναλντ Τραμπ, ήδη ζήτησε να έχει η Ιβάνκα πλήρη πρόσβαση σε όλα τα θέματα που αφορούν πρόσωπα και πράγματα μέσα στο Λευκό Οίκο.

Το πρώτο φάουλ όμως, πρόλαβε ήδη να το κάνει. Κατά τη διάρκεια οικογενειακής συνέντευξης μετά τις εκλογές, όπου η Ιβάνκα καθόταν δίπλα από τον πατέρα της, η εταιρία της προώθησε στα social media φωτογραφία από τη συνέντευξη διαφημίζοντας το βραχιόλι που φορούσε, το οποίο προέρχεται από την κολεξιόν της. Τότε, άνθρωποι από το χώρο της μόδας αλλά και πολιτικοί συντάκτες, την επέκριναν πως χρησιμοποιεί το νέο της ρόλο και το θεσμό της Προεδρίας των ΗΠΑ, προκειμένου να αποκομίσει προσωπικά οφέλη.

Με σημερινή ανακοίνωσή της, η Ιβάνκα αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση της.

Ενημέρωσε τους followers της ότι ο λογαριασμός @ivankatrump θα είναι πλέον προσωπικός και μέσα από αυτόν θα ενημερώνει για τη ζωή της, ενώ ένας νέος λογαριασμός, το @ivankatrumpHQ, θα έχει να κάνει με τις κολεξιόν ρούχων, παπουτσιών και κοσμημάτων που διαθέτει ως επιχειρηματίας.

Ιβάνκα ΤραμπΝτόναλντ ΤραμπTwitterκολεξιόνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα