Ιταλία: Συνελήφθη πλαστογράφος που προμήθευσε με έγγραφα τους μακελάρηδες σε Παρίσι και Βρυξέλλες (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην Ιταλία συνελήφθη ύποπτος για πλαστογραφία, που φέρεται να συνεργάστηκε με τους μακελάρηδες του Παρισιού και των Βρυξελλών και να κατασκεύασε ταυτότητες, διαβατήρια κι άλλα έγγραφα.

Ο 40χρονος Τζαμάλ Εντίν Κουαλί είναι αλγερινής καταγωγής κι εντοπίστηκε στο Μπελίτσι νότια της Ιταλίας, το Σάββατο. Μάλιστα ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί για τον Κουαλί τον Ιανουάριο. Το όνομα του Κουαλί βρέθηκε σε έγγραφα που εντοπίστηκαν κατά την έφοδο της βελγικής

αστυνομίας σε διαμέρισμα των Βρυξελλών τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ανάμεσα στα έγγραφα βρέθηκαν και φωτογραφίες όπου απεικονίζεται και ο Λαχραουί, ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Ο 40χρονος Κουαλί θεωρείται ότι είναι μέλος κυκλώματος που πλαστογραφεί έγγραφα και ταυτότητες για λαθρομετανάστες, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AGI.

Ο Κουαλί ανακρίθηκε στη φυλακή του Σαλέρνο όπου κρατείται αλλά αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψή του και πλέον ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσής του στο Βέλγιο.

Οι Αρχές τώρα ερευνούν πώς ο ύποπτος βρέθηκε στην Ιταλία, όπως και τις διασυνδέσεις του με άλλες εγκληματικές ή τρομοκρατικές ομάδες.

τρομοκρατικές επιθέσεις ΒρυξέλλεςπλαστογράφοςΤζαμάλ Εντίν ΚουαλίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα