Ισραήλ: Ξέχασαν το μωρό τους στο Check-in… και πήγαν να πάρουν την πτήση τους για Βρυξέλλες (Video)

Μια αδιανόητη σκηνή εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ. Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια και εισιτήρια για πτήση της Ryanair με προορισμό τις Βρυξέλλες, έφτασε καθυστερημένο στο γκισέ του διεθνούς αεροδρομίου του Τελ Αβίβ, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κάρτα επιβίβασης για

το μωρό τους, που ήταν στο καρότσι.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου τούς είπαν ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν αν δεν αγόραζαν άλλο ένα εισιτήριο για το μωρό, ώστε να έχει και κάρτα επιβίβασης. Κι εκείνοι απλά άφησαν το καροτσάκι με το μωρό δίπλα στο γκισέ του τσεκ-ιν και έσπευσαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Η σκηνή καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, όπου φαίνονται οι υπάλληλοι στο τσεκ ιν που διαπιστώνουν ότι τους έμεινε… αμανάτι… ένα καρότσι κι ένα μωρό σκεπασμένο με την κουβερτούλα του! Οι γονείς βρίσκονταν ήδη στην πύλη επιβίβασης…

Αλλά το προσωπικό ασφαλείας στην πύλη επιβίβασης σταμάτησε τους δύο γονείς, τους υποχρέωσε να επιστρέψουν στο τσεκ-ιν για να παραλάβουν το μωρό και ενημερώθηκε η αστυνομία που τούς συνέλαβε για την εγκατάλειψη του παιδιού.

Ο μάνατζερ του γκισέ της Ryanair δήλωσε ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αντικρίζοντας το βρέφος στο καροτσάκι.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Εκλεισε το προξενείο στην Κωνσταντινούπολη λόγω απειλής για επίθεση

Ιδιωτική εταιρεία έχει το μεγαλύτερο απόθεμα τανκς στην Ευρώπη – Όλοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν για την Ουκρανία (videos/photos)

Ουκρανία: Έφοδοι σε σπίτια υπουργών, αξιωματούχων και δημόσιες υπηρεσίες στο πλαίσιο έρευνας για τη διαφθορά (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραήλ, Ξέχασαν, Check-in…, Βρυξέλλες Video,israil, xechasan, Check-in…, vryxelles Video