Ισχυρός πόλος έλξης τηλεθεατών και το ΠΣΚ η «Γη της ελιάς»

Η τάση των τηλεθεατών είναι, όσο έχει αίθριο καιρό, το Σάββατο να χαλαρώνουν την σχέση τους με την τηλεθέαση.

Ανεξαρτήτως όμως καιρικών συνθηκών η σειρά «Η γη της ελιάς» το περασμένο ΠΣΚ ήταν μαγνήτης τηλεθέασης και το μόνο πρόγραμμα με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης.

Στο τσακ δεν κατάφερε διψήφια απόδοση η νέα πρόταση «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο Mega. Ήταν όμως το δεύτερο από πλευρά

δημοφιλίας πρόγραμμα της ημέρας.

Το Σάββατο η σειρά «Η γη της ελιάς» διατήρησε τα πρωτεία αλλά και την δυναμική της παρά το γεγονός ότι απέναντι της είχε το εντυπωσιακό σόου «Just the 2 of us» του Alpha, το οποίο είχε διάρκεια σχεδόν πέντε ώρες και ίσως για τούτου- της μεγάλης διάρκειας- δεν είχε την απόδοση που πιθανόν προσδοκούσαν στο κανάλι.

Το σόου τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Top 10 του Σαββάτου οριακά μπροστά από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που ήταν σε επανάληψη.

Κατά τα λοιπά η τηλεθέαση στις περισσότερες θέσεις του τηλεβαρόμετρου της ημέρας παρέπεμπε σε απόδοση Αυγούστου που οι περισσότεροι ήταν… αλλού, όχι πάντως κοντά σε τηλεόραση.

Απόδειξη ότι στο Top 10 πλασαρίστηκαν και εκπομπές με τηλεθέαση κάτω του 4%. Κάτι ανάλογο όχι όμως στην ίδια ένταση καταγράφηκε και την Κυριακή.

Εκείνη την ημέρα επικράτησε το τηλεοπτικό ντουέτο «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο», ενώ το σόου «The Voice» που είχε αντιπαρατάξει ο Σκάι κατέλαβε την τρίτη θέση στις τηλεπροτιμήσεις της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Δύο όψεις του τηλεοπτικού νομίσματος

Σασμός: Η απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη με έναν παλιό γνώριμο

Κλιμακώνεται η κόντρα των καναλιών για την τηλεθέαση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισχυρός, ΠΣΚ,ischyros, psk