ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Χάνα γκρέμισε το τείχος του Τραμπ - Αμφισβητείται το βίντεο

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο κυκλώνας Χάνα, ο πρώτος του 2020 στον Ατλαντικό Ωκεανό, ενδέχεται να γκρέμισε μέρος του «Τείχους των Συνόρων», το οποίο και αποτελεί προσωπικό όραμα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ένα τμήμα του τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό στο Τέξας φέρεται να μην άντεξε τη δύναμη της φύσης και να κατέρρευσε. 

Παρότι η αυθεντικότητα του βίντεο αρχικά αμφισβητήθηκε, φαίνεται πως η κατάρρευση είναι γεγονός, προκαλώντας τους «πανηγυρισμούς» των επικριτών του προέδρου Τραμπ.

lang="es" xml:lang="es">El #Muro se derrumba. La tormenta tropical “Hanna” y sus fuertes vientos derriban una parte del muro fronterizo entre Tamaulipas y Texas. pic.twitter.com/Ruezueg6sl

— Jenaro Villamil (@jenarovillamil) July 26, 2020

Όπως αναφέρει το rt.com, παρότι η αρχική πηγή του βίντεο είναι ασαφής, σύμφωνα με αρκετούς τοπικούς δημοσιογράφους και σχετικές αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης, το περιστατικό πρέπει να συνέβη κάπου μεταξύ του Τέξας και της βορειοανατολικής πολιτείας Tamaulipas.

Όσοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο επισημαίνουν ότι το έδαφος δεν μοιάζει με την κάτω κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, σημειώνοντας ότι το συμβάν μπορεί να είχε συμβεί αλλού ή σε διαφορετική ημερομηνία.

Tómala. El paso de Hanna derriba parte del muro fronterizo entre Texas y Tamaulipas.

Detalles: https://t.co/ywUo7Laj1I pic.twitter.com/70GnHiTNYJ

— Joaquín López-Dóriga (@lopezdoriga) July 26, 2020

Παρ 'όλα αυτά, πολλοί επικριτές του προέδρου των ΗΠΑ συνεχίζουν να πανηγυρίζουν, μοιραζόμενοι τα χαρμόσυνα νέα και κοροϊδεύοντας τον πλανητάρχη ότι πρόκειται περί θεϊκής παρέμβασης και ότι αποτλεί σημάδι για μια επικείμενη κατάρρευση της κυβέρνησης Τραμπ.

ΗΠΑβίντεοκατάρρευσητείχος Τραμπκυκλώνας ΧάναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
ΗΠΑ, Χάνα, Τραμπ - Αμφισβητείται,ipa, chana, trab - amfisviteitai