ΣΥΡΙΖΑ: Πήγε με ελικόπτερο του στρατού ο Μητσοτάκης σε Αντίπαρο και Επίδαυρο εν με μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης;

Πολιτική

 

Απαντήσεις ητά από την κυβέρνηση με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πληροφορίες και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω κρίσης στα ελληνοτουρκικά και με το στόλο σε επιφυλακή, δέσμευσε στρατιωτικό ελικόπτερο για να μεταβεί για διακοπές στην Αντίπαρο και μετά στην Επίδαυρο για να δει παράσταση στο αρχαίο θέατρο.

Όπως αναφέρεται στην

ανακοίνωση, «ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, φωτογραφήθηκε δίπλα στον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, στους οποίους μάλιστα έδωσε και τα ελληνικά διαβατήρια τους.

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις 25 Ιούλ, 2020 στις 11:02 μμ PDT

Την Κυριακή βρέθηκε στην επίδευρο όπου παρακολούθησε την παράσταση  "Πέρσες", του Αισχύλου,

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο ερωτήματα:

- Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο - Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής; 

- Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;

Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Περιμένουμε απαντήσεις.»

ΜητσοτάκηςΑντίπαροςΕπίδαυροςΤομ ΧανκςΣΥΡΙΖΑελικόπτεροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα