Ιωάννα Κολοβού: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την έξωσή της (Photos/Videos)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, μετά τη νέα απόπειρα έξωσης από το σπίτι της για χρέη 15.000 ευρώ.

Πάνω από 1000 άτομα στην αυθόρμητη πορεία ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού #antireport #πλειστηριασμοι #κολοβου pic.twitter.com/hu5LYLdTY1

Mike Konstantopoulos (@makonstant) November 21,
2022

Γείτονες, τοπικοί φορείς, συνδικάτα, φοιτητές και κόμματα της Αριστεράς επιφύλαξαν θερμή συμπαράσταση στην κ. Κολοβού.

Κρατώντας πανό που έγραφαν: «Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία» πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δηλώσει την υποστήριξή του στη δημοσιογράφο.

Η Ιωάννα Κολοβού ευχαριστεί όσους συγκεντρώθηκαν για να υπερασπιστούν το σπίτι της #πλειστηριασμοι #Ζωγραφου #κολοβου pic.twitter.com/9FEub1LQj0

Mike Konstantopoulos (@makonstant) November 21, 2022

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας. Και εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα» δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να την υποστηρίξουν.

Μετά τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι, ξεκίνησε πορεία προς την πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου.

Το πρωί της Δευτέρας (21/11), αστυνομικοί, παρουσία δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την πόρτα προκειμένου να γίνει η έξωση της ιδιοκτήτριας, καθώς έχασε την πρώτη της κατοικία λόγω χρεών 15.000 σε πιστωτικές κάρτες.

«Σπάσανε την πόρτα και ο κλητήρας με χτύπησε. Με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι την έσπασαν. Δεν έχω σπίτι να μείνω, θα μένω σε σπίτια φίλων. Από τις 5:30 είχαν έρθει», είπε νωρίτερα η κ. Κολοβού στο OPEN.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ομάδα «Ζωγράφου Ανυπότακτη Πόλη» στο Facebook, όπου η πόρτα της μοναδικής κατοικίας της δημοσιογράφου είναι διαλυμένη:

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη σε σχολείο στα Άνω Λιόσια για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή

Αιχμές ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ – «Ανεπαρκείς οι εγγυήσεις διαφάνειας»

Πάτρα: Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που έσερνε το σκύλο του με το αυτοκίνητο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννα Κολοβού, Συγκέντρωση, Videos,ioanna kolovou, sygkentrosi, Videos