Αλεξάνδρα Παντελάκη: Στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» έπαιρνα 4.000 ευρώ σε μία μέρα

Για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των κυριών» ως Ζηνοβία, τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», τον σύζυγό της, αλλά και τις υποθέσεις του Φιλιππίδη και Λιγνάδη μίλησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και το ποσό που λάμβανε μηνιαίως για τον ρόλο της «γιαγιάς Ιφιγένειας». «Έπαιρνα περίπου 1.000-1.000 τόσο ευρώ το επεισόδιο στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”, αλλά σε μία μέρα μπορεί να είχα τελειώσει τις σκηνές μου από

3 επεισόδια. Και 4 επεισόδια τον μήνα σημαίνει 4.000 ευρώ» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, η Αλεξάνδρα Παντελάκη σχολίασε: «Ο Πέτρος με είχε σκηνοθετήσει στο Εθνικό Θέατρο. Ήταν άψογος. Και με τον Λιγνάδη, όταν παίζαμε στην Αίθουσα του Θρόνου, κάναμε τόσο ωραίες συζητήσεις. Ήταν τόσο μορφωμένος, δεν πάει το μυαλό μου. Έμεινα άναυδη» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη και πρόσθεσε : «Χάρηκα που τα κορίτσια και τα αγόρια βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Όλοι πρέπει να μιλάνε για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές».

Στη συνέχεια μίλησε για τον «Παράδεισο των κυριών» και για τον «Αστυνόμο Χρηστίδη» σημείωσε πως: «Ελπίζω να πληρώσει και να θριαμβεύσει το καλό, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει πολύ σύντομα αυτό».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον «Ντίνο Παπακώστα»: «Η Ζηνοβία είναι σαν δεύτερη μητέρα του.. Τον αγαπάνε τόσο πολύ τον Ντίνο που νομίζω πως μάλλον εύκολα θα παρηγορηθεί.. Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και νομίζω πως τελικά κάτι θα γίνει μεταξύ τους».

Τέλος, για τον σύζυγό της, είπε: «Ο άντρας μου έχει βάλει μία ταμπέλα έξω από το δωμάτιό μου που γράφει: εδώ κοιμάται η βασίλισσα. Είναι ζωγράφος και με ζωγραφίζει. Παντρεύτηκα στα 48 και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις γυναίκες, να μην απελπίζονται. Αν είσαι πραγματικά ανοιχτός, η ζωή θα σου φέρει».

Διαβάστε επίσης:

Jason David Frank: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο πράσινος Power Ranger – Αναφορές για αυτοκτονία

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω μετανιώσει για ρόλο που έπαιξα – Έχω πάρει 10.000 ευρώ για guest εμφάνιση» (Video)

Σταμάτης Γονίδης: Έκανε συνεργασία με τον γιο του θρυλικού Μπομπ Μάρλεϊ (Video/Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ευτυχισμένοι Μαζί, 4 000,alexandra pantelaki, eftychismenoi mazi, 4 000