Η Ζωή (και η… ζωή) ως επιταχυντής για το κόμμα Τσίπρα

Η αίσθηση ότι οι εξελίξεις στην κεντροαριστερά τρέχουν και πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι όλο και πιο κοντά στην μεγάλη επιστροφή (έστω από φθινόπωρο), φαίνεται ότι έχει και την αιτία της.

Για πολλούς ο πρώην πρωθυπουργός οφείλει να κινηθεί γρήγορα.

Όχι μόνο για να προλάβει την επιταχυνόμενη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και όλου του χώρου, που παλαιότερα κάλυπτε το κόμμα του.

Αλλά και επειδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

απειλεί να κυριαρχήσει σε ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του χώρου, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την ανασύνθεσή του, χωρίς να κερδίσει η ίδια ένα ρόλο. Με άλλα λόγια, όσο αφήνουν την Κωνσταντοπούλου περίπου ανενόχλητη να κερδίζει έδαφος τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά για τον οποιονδήποτε (ακόμα και για τον Τσίπρα) να καλύψει αυτό το έδαφος.

Πριν παγιωθούν συσχετισμοί λοιπόν απαιτείται δράση, λένε οι πιο έμπειροι παρατηρητές.

Δεν είναι μόνο η ζωή που κινείται με τους δικούς της απαιτητικούς ρυθμούς και θέτει όλους προ των ευθυνών τους λοιπόν. Είναι και η Ζωή (Κωνσταντοπούλου) που λειτουργεί ως επιταχυντής των εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης:

Η εκδήλωση του «Κόσμος» για τις ιχθυοκαλλιέργειες και πώς ενεπλάκη το ΠΑΣΟΚ για το νόμο του 2011

Υπερψηφίστηκε ο νέος ΚΟΚ, αναλυτικά τι περιλαμβάνει – Θεσπίζεται για πρώτη φορά η έννοια της υποτροπής

Πώς δρούσε η σπείρα που πουλούσε πλαστούς πίνακες των Πικάσο, Πόλοκ, Μονέ και Παρθένη – Οι «καλλιτέχνες», οι μεταπωλητές και οι πλαστογράφοι πιστοποιητικών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωή, Τσίπρα,zoi, tsipra