Η τρομακτική στιγμή που γυάλινο μπαλκόνι γίνεται θρύψαλα και παρασύρει στο κενό δεκάδες ανθρώπους (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι άνθρωποι διασκέδαζαν σε νυχτερινό κλαμπ, το οποίο στον επάνω όροφο είχε ένα τεράστιο γυάλινο μπαλκόνι. Κάποια στιγμή το μπαλκόνι έγινε θρύψαλα από το βάρος τους και κατέρρευσε.

Το περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό κλαμπ στη Μάλτα, το οποίο θεωρείται από τα πιο «ιν» του νησιού. Το κλαμπ ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Στον επάνω όροφο του κλαμπ υπήρχε ένα γυάλινο μπαλκόνι όπου οι θαμώνες διασκέδαζαν, χόρευαν και παρατηρούσαν αφ υψηλού την πίστα κάτω.

Όμως λόγω του συνωστισμού, το βάρος των ανθρώπων στο γυάλινο μπαλκόνι, ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου

το χοντρό και ειδικά διαμορφωμένο γυαλί, έγινε θρύψαλα. Δεκάδες άνθρωποι έπεσαν στο κενό. Και παρολίγον θα μιλούσαμε για τραγωδία.

Τελικά οι βαριά τραυματίες είναι 2 και οι σοβαρά 16, ενώ σε δεκάδες άλλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού είχαν κοπεί από τα τζάμια κατά την πτώση. Ο πρωθυπουργός Joseph Muscat επισκέφθηκε το νοσοκομείο και μίλησε για απαράδεκτο γεγονός, το οποίο δεν πρόκειται να αφήσει να ξανασυμβεί ενώ διαβεβαίωσε πως θα γίνουν εντατικές έρευνες για να αποδοθούν ευθύνες.

μπαλκόνιγυάλινο μπαλκόνιΜάλτακατάρρευση μπαλκονιούHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα