Η «συγγνώμη» των ΝΥΤ στη Μελάνια Τραμπ – «Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί»

ΚΟΣΜΟΣ

Υπέρ της Μελάνια Τραμπ τάχθηκε η εφημερίδα New York Times για το επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όταν ένας δημοσιογράφος, που δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του, αποκάλεσε την Πρώτη Κυρία «πόρνη».

«Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει την Ουάσιγκτον ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ», αναφέρουν οι Times

σε δήλωσή τους στην πολιτική ιστοσελίδα Politico.

«Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε».

Δίπλα στον δημοσιογράφο καθόταν το σούπερ μόντελ Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία και διέρρευσε στο Twitter αυτό που άκουσε.

Η Ραταϊκόφσκι έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη».

Sat next to a journalist from the NYT last night who told me "Melania is a hooker." Whatever your politics it's crucial to call this out for

— Emily Ratajkowski (@emrata) February 13, 2017

what it is: slut shaming. I don't care about her nudes or sexual history and no one should.

— Emily Ratajkowski (@emrata) February 13, 2017

Το 25χρονο μοντέλο που κυρίως ασχολείται με την προώθηση μαγιό επέκρινε αυτό που ονομάζεται «slut-shaming» της Πρώτης Κυρίας που ήταν πρώην μοντέλο.

«Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σας πιστεύω, δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε «slut-shaming». Δεν με νοιάζει για τα γυμνά που έχει κάνει ή την σεξουαλικής της ιστορία και κανένας δεν πρέπει να νοιάζεται γι’ αυτά», έγραψε.

Gender specific attacks are disgusting sexist bullshit.

— Emily Ratajkowski (@emrata) February 13, 2017

Η Μελάνια Τραμπ ως μοντέλο έχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις που δημοσιεύθηκαναργότερα, ενώ τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκαν μετά μανίας τις κατηγορίες ότι η Μελάνια στο παρελθόν ήταν συνοδός πολυτελείας, όπως είχε γραφεί σε μία εφημερίδα της Σλοβενίας, η οποία στην συνέχεια το ανακάλεσε.

Μάλιστα για το λόγο αυτή η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση κατά την βρετανική Daily Mail που αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ.

Η Ραταϊκόφσκι ήταν υποστηρίκτρια του Μπέρνι Σάντερς στην κούρσα για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών.

Μελάνια ΤραμπNew York TimesδημοσιογράφοςσυγγνώμηΕβδομάδα Μόδας Νέα ΥόρκηΈμιλι ΡαταϊκοφσκιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα