Η σκληρή απάντηση της Γραμμέλη στον Αρναούτογλου για το ξέσπασμα εναντίον της! (Video)

MEDIA

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Αφορμή στάθηκε η αρνητική τοποθέτηση της τηλεκριτικού για την είσοδο του Γιώργου Λιανού στο Survivor.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκρινε ότι ήταν άστοχη η επιλογή του Λιανού να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ θεωρεί ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παρουσιαστή -έστω και βοηθού- καθώς και στην περιγραφή των αγωνισμάτων.

Ο Γρηγόρης

μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» είπε τα εξής:

«Δεν μιλάω μαζί της, δεν έχω καμία τέτοια επικοινωνία. Μερικές φορές τα πράγματα βγαίνουν και αυθόρμητα, την ώρα που διαβάζεις κάτι… Ήταν κάτι που πείραξε πολύ τον Γιώργο Λιανό, ένιωσα την ανάγκη να αντιδράσω γιατί τον είδα ότι εκείνη την ώρα πικράθηκε πάρα πολύ. Πρώτα κάνουμε κάτι για να γίνει ένα θέμα και μετά λέμε μια συγγνώμη και τελειώνει».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή με την Αφροδίτη Γραμμέλη φάνηκε ότι η ίδια τα «μαζεύει», ενώ ξεκαθαρίζει ότι μετάνιωσε για την αναφορά στα παιδιά του Λιανού και γι΄αυτό και την αφαίρεσε…

«Το θέμα έχει λήξει, όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος μου ο Γρηγόρης να μας πείσει για το αντίθετο. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη πριν από μία ώρα. Ο Γιώργος μου έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα χθες και με παρακάλεσε να αφαιρεθεί η φράση για τα παιδιά, την οποία εγώ δεν θεωρώ προσβλητική. Ποτέ δεν έχω θίξει οικογένειες και παιδιά. Μετά ο άνθρωπος με ευχαρίστησε και το απόγευμα ξαναμιλήσαμε και μου είπε ότι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το θέμα και μου αρκεί που το λύσαμε μεταξύ μας.

Δεν θεωρώ ότι το ραδιοφωνικό παραλήρημα του Γρηγόρη αφορούσε μόνο στο θέμα του Λιανού. Για μία φράση βγαίνει κάποιος και λέει πως ότι γράφω στη ζωή μου είναι άχρηστο και χάλια; Τον πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος, τα είπαμε… Του είπα ότι όλο αυτό το πράγμα δεν τιμά κανέναν να γίνεται δημοσίως. Το λήξαμε. Είπαμε και πέντε πράγματα παραπάνω για τα τελευταία χρόνια που μαλλιοτραβιόμαστε και όλα καλά κι ωραία.

Δεν θα αφαιρούσα τη φράση αν δεν το είχα μετανιώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΑφροδίτη ΓραμμέληξέσπασμααπάντησηΓιώργος ΛιανόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα