Χαρμόσυνα τα νέα για τον Ηλία Βρεττό: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του (Video, Photo)

ΕΛΛAΔΑ

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τον Ηλία Βρεττό μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα. Το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πλέον, ο τραγουδιστής αναρρώνει… Ο γνωστός τραγουδιστής μπιράστηκε, μάλιστα, τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους αναρτώντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο. Για λεζάντα έγραψε τα εξής: «Χάρη

στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα λόγια του πατέρα του που μίλησε στην κάμερα του Star: «Δόξα των Θεώ όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Η πίστη του είναι μεγάλη. Τα δύσκολα μάλλον ξεπεράστηκαν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο γιατρός του τραγουδιστή, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ενημερώνοντας ότι η εγχείριση διήρκησε τρεις ώρες, και καθώς όλα πήγαν περίφημα το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί άλλο χειρουργείο. Ο Ηλίας Βρεττός σε 4- 5 μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ηλίας ΒρεττόςατύχηματροχαίοδήλωσηΠατέραςφωτογραφίαβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα