«Η μικρή γοργόνα»: Μέχρι και 13 ώρες κάτω από το νερό περνούσε η Χάλι Μπέιλι στα γυρίσματα (Video)

Μέχρι και 13 ώρες μέσα στο νερό χρειάστηκε να μείνει η Χάλι Μπέιλι στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας της Disney «Η μικρή γοργόνα».

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό Edition, χρειάστηκαν… θυσίες ώστε να γίνει η πριγκίπισσα Άριελ στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Ρομπ Μάρσαλ.

Όπως τόνισε, μάλιστα, χρησιμοποίησε δεξαμενές νερού και οπτικά εφέ προκειμένου να δημιουργήσει εκτεταμένες υποβρύχιες σκηνές.

«Πίεσα όσο μπορούσα τον εαυτό μου. Και νιώθω ότι το μήνυμα από την [Άριελ] ήταν πως πρέπει να

ξέρεις ότι το έχεις πάντα μέσα σου» είπε η Μπέιλι, επισημαίνοντας ότι η ταινία θα δώσει μια πιο σύγχρονη ματιά στην κλασική ιστορία της μικρής γοργόνας.

Halle Bailey spent 13 hours in the water some days while filming #TheLittleMermaid. She also says Disney updated the story: “We’ve definitely changed that perspective of just [Ariel] wanting to leave the ocean for a boy.” https://t.co/z4WpQhfk3I

— Variety (@Variety) March 23, 2023

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη δική μου εκδοχή της ταινίας γιατί σίγουρα έχουμε αλλάξει την οπτική τού να θέλει να φύγει από τον ωκεανό για ένα αγόρι. Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Έχει να κάνει με τον εαυτό της, τον σκοπό της, την ελευθερία της, τη ζωή της και το τι θέλει. Ως γυναίκες είμαστε καταπληκτικές, είμαστε ανεξάρτητες, είμαστε μοντέρνες, είμαστε τα πάντα. Και χαίρομαι που η Disney αγγίζει μερικά από αυτά τα θέματα» πρόσθεσε.

Η «Μικρή γοργόνα» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου από την Disney.



Η σύνοψη της ταινίας

Η «Μικρή Γοργόνα» αφηγείται την ιστορία της Άριελ, της μικρότερης και πιο ζωηρής κόρης του βασιλιά Τρίτωνα που διψά για περιπέτεια. Θέλει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον πρίγκιπα Έρικ.

Στον δικό της κόσμο, οι γοργόνες απαγορεύεται να έχουν επαφή με τους ανθρώπους, αλλά η Άριελ θέλει να ακολουθήσει την καρδιά της. Έτσι, κλείνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να βγει στη στεριά, θέτοντας όμως, τη ζωή της σε κίνδυνο…

Διαβάστε επίσης:

Σούρας κατά Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά» – «Κάτι σαύρες τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα γεννιούνται έτσι» (Video)

Survivor All Star: Με δάκρυα η αποχώρηση στο συμβούλιο – Γιατί αποκλείστηκαν Γκότσης και Καραγκούνιας (Videos)

Ριάνα: Άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της για να της κάνει… πρόταση γάμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα