Η κούκλα κόρη του Βαν Νταμ είναι πιο σκληρή από τον μπαμπά της! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

«Θέλω να δείξω στα μικρά κορίτσια εκεί έξω ότι μπορούν να κάτσουν σταυροπόδι τη μία στιγμή και την άλλη να σπάσουν τα μούτρα κάποιου που τους ενοχλεί με τον ίδιο κομψό τρόπο» δηλώνει η 26χρονη Μπιάνκα Βαν Νταμ και η αλήθεια είναι ότι έχει τα προσόντα για να καταφέρει και τα δύο.

Μπορεί όταν ήταν μικρή να ξεκαθάριζε στον πατέρα της, τον σκληρό του σινεμά Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, και στη μητέρα της πρωταθλήτρια bodybuilder, ότι σιχαίνεται τις πολεμικές τέχνες, μεγαλώνοντας όμως άλλαξε γνώμη και πλέον οδεύει στα χνάρια τους, δείχνοντας πως

η ομορφιά και η θηλυκότητα μπορούν άριστα να συνδυαστούν και με ένα… δολοφονικό σώμα και ανοίγματα που θα ζήλευαν πολλοί!

Η ίδια τώρα φροντίζει το σώμα της με ατελείωτες ώρες γυμναστικής ώστε πάντα να είναι έτοιμη να συμμετέχει σε ταινίες δράσης με πολλές πολεμικές σκηνές! Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μια εντυπωσιακή και πανέμορφη γυναίκα γεμάτη θηλυκότητα.

Όσο για τη σχέση που έχει με τον πατέρα της, η Μπιάνκα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν συναντιόμαστε πια και μου λέει πόσο ψηλά φτάνει η κλωτσιά και τα ανοίγματα του, του ζητάω να σταματήσει. Του λέω 'Πατέρα, σοβαρέψου. Είμαι προφανώς καλύτερη από σένα».

Ζαν Κλοντ Βαν ΝταμΜπιάνκα Βαν ΝταμHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα