«Η γη της ελιάς»: Νέο limit up στην τηλεθέαση της σειράς τη Δευτέρα

Σαν διάλλειμα ήταν το Σαββατοκύριακο για τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega. Ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen συνέχισε από εκεί που είχε φθάσει σε απόδοση το επεισόδιο της Παρασκευής και χθες ανέβηκε στο 12,4% χαρίζοντας την πρώτη θέση, παρά την πίεση την οποία δέχθηκε από τον «Σασμό».

Η σειρά του Alpha περιορίστηκε με την δεύτερη θέση στις τηλεπροτιμήσεις και με τηλεθέαση σχεδόν ίδια με αυτήν που είχε καταφέρει την περασμένη

Πέμπτη. Τελευταίως πάντως παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοση του ο «Σασμός» με βάση τα δεδομένα της Nielsen.

Ανεβασμένες οι αποδόσεις και των σειρών «Ο παράδεισος των κυριών» και «Μαύρο ρόδο».

Σαν φωτοβολίδα «πετάχτηκε» η εκπομπή «Live news» στην πέμπτη θέση και με αισθητά βελτιωμένη δυναμική από ότι το προηγούμενο διάστημα, με αφορμή τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις και τα ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στα κόμματα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ιδίως εκείνων της Αντιπολίτευσης.

Έπειτα από την- πρόσκαιρη- κάμψη της Παρασκευής, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» επέστρεψε στην περιοχή του 6%.

«Στριμωξίδι» περι το 5,5% έπεσε στις θέσεις επτά εως δέκα του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου μεταξύ των εκπομπών «MasterChef», «Παγιδευμένοι», «Έρωτας φυγάς» και «Mega Γεγονότα», δηλαδή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης στο Χρήστος Λούλης στο topontiki.gr: Καιρός να «μιλάμε» μέσω της μυθοπλασίας και για θέματα «τζιζ»

Τηλεθέαση: «Νταμπλ» ο ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο – Χαλαρή η ψήφος των τηλεθεατών το διήμερο

Λιάγκας: «Θλίβομαι με το πόση αντιδημοκρατικότητα κρύβεται στην Αριστερά»

Keywords
Τυχαία Θέματα