Η «Γη της ελιάς» κράτησε τον δείκτη τηλεθέασης ψηλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο – Σε αποδρομή οι τηλεθεατές το Σάββατο

Οι επιλογές των τηλεθεατών οι οποίες αποτυπώνονται στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης του περασμένου τριήμερου δείχνουν διαφοροποιήσεις σε στάσεις, συμπεριφορές.

Για παράδειγμα το Σάββατο ο δείκτης τηλεθέασης κινήθηκε ένα επίπεδο κάτω από ότι πορεύθηκε την Παρασκευή και την Κυριακή. Επίσης, την ίδια μέρα προτάσεις καναλιών προγραμματισμένες σε
ώρες εκτός ζώνης υψηλής τηλεθέασης εμφανίστηκαν στην δεκάδα διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης.

Στην κατάταξη προγραμμάτων ανα ημέρα, την Παρασκευή και την Κυριακή τα περισσότερα βλέμματα αναπόφευκτα συγκέντρωσε η σειρά

«Η γη της ελιάς» με τα επεισόδια της. Εκείνο της Κυριακής είχε καλύτερη τηλεθέασηαπό αυτό της Παρασκευής.

Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, δεύτερο σε προτίμηση πρόγραμμα ήταν η κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου με αισθητή διαφορά δυναμικότητας από το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα.

Τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» και τέταρτη επιλογή το «MasterChef». Στην πέμπτη θέση η κοινωνική κωμωδία «Σέρρες» αλλά και το επιχειρηματικό σόου «Dragon’s den», που μαζί με το τελευταίο για τη σεζόν «Vinyλιο» δημιούργησαν μια συμπαγή ζώνη στον ΑΝΤ1 η οποία κράτησε και τράβηξε στη συχνότητα του σταθμού τηλεθεατές
και με αυξητική τάση.

Πόλος έλξης τηλεθεατών η εκπομπή αναζητήσεων και υποθέσεων εξαφανίσεων «Φως στο τούνελ». Η επιτυχία του Open «Έρωτας φυγάς» κοντά στο μισό μύριο τηλεθεατές και με μερίδιο υπερτριπλάσιο του μέσου μεριδίου του σταθμού.

Το γεγονός ότι το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα του Σαββάτου είχε τηλεθέαση μόλις 5,3% επιδέχεται αναγνώσεων από διαφορετικές πλευρές. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και η μαγειρική εκπομπή «Kitchen lab» είχαν ακριβώς την ίδια τηλεθέαση, αλλά η πρωτιά κρίθηκε στις λεπτομέρειες έπειτα από την υποδιαστολή η οποία αντιστοιχεί
σε 1.000 τηλεθεατές.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η εμφάνιση της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» στην διάρκεια της οποίας η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Την Κυριακή η «Γη της ελιάς» βελτίωσε την απόδοσή της, αντιθέτως το momentum δεν αξιοποιήθηκε από το σόου «Survivor all star» το οποιο αν δεύτερο στις τηλεπροτιμήσεις, λες και είναι καθηλωμένο από πλευρά τηλεθέασης.

Δυναμικά χαρακτηριστικά αναπτύσσει και αποδοχή βρίσκει η νέα αστυνομική κωμωδία «IQ 160» του Star με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή.

Και πάλι στη δεκάδα το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και οι μεσημεριανές εκπομπές «Καλύτερα δεν γίνεται» και «Kitchen lab».

Διαβάστε επίσης:

Εναλλαγές στην πρωτιά της τηλεθέασης ανάμεσα σε Alpha και Mega το ΣΚ

Action24: Αθλητικό δελτίο με διάρκεια όση ένα ημίχρονο αγώνα μπάσκετ – Σε καθημερινή βάση

«Τούνελ» τηλεθέασης για το Mega τελευταία ημέρα του Μαρτίου

Keywords
Τυχαία Θέματα