«Η γη της ελιάς» και «Εκατομμυριούχος» μοιράστηκαν την πρωτιά στην τηλεθέαση του περασμένου τριημέρου

Η σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega, πήρε φόρα και την Παρασκευή κέρδισε την πρωτιά στην προτιμήσεις των τηλεθεατών σχεδόν στο νήμα του τερματισμού από τον «Σασμό» του Alpha. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο σειρών διαμορφώθηκε σε μόλις 0,3%, ποσοστό το οποίο «μεταφράζεται» σε 25.000 τηλεθεατές, περισσότερους για τη σειρά του Mega.

Το καλύτερο του Σαββάτου για εκείνους που κάτι είδαν μέσα στην ημέρα, ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος

θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Το πριμοδότησαν όμως μόλις 658.000 τηλεθεατές. Δεύτερο σε προτιμήσεις το «Just the two of us» επίσης με τηλεθέαση η οποία σε όποια άλλη μέρα θα αντιστοιχούσε σε απόδοση προγράμματος με κατάταξη περίπου στη μέση της δεκάδας με τα καλύτερα.

Αξιοσημείωτο ότι στη δεκάδα με τα πρόγραμμα τα οποία είχαν τις δυναμικότερες τηλεθεάσεις δεν εμφανίζεται η εκπομπή «Καλημέρα» με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη παρά τη δυναμική- στην ζώνη της- που είχε η εκπομπή.

Την Κυριακή ως δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας «ψηφίστηκε»-ξανά- η σειρά «Η γη της ελιάς». Το «Survivor all star», αν και δεύτερο σε προτιμήσεις δεν είχε τη δυναμική για να αξιοποιήσει το γεγονός ότι από τον ανταγωνισμό έλειπε ο «Σασμός» ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Φαίνεται όμως πως ένα κοινό που παρακολουθεί σταθερά τα επεισόδια της έχει καταφέρει να αποκτήσει η σειρά «IQ 160» του Star. Δύο στα δύο και αυτή τη φορά για την εβδομαδιαία αστυνομική κωμωδία.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η μασίφ ζώνη του Alpha με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και το μεσημεριανό δελτίο του τα οποία πλασαρίστηκαν στο Top 10 της ημέρας, διατηρώντας σχεδόν τον ίδιο βαθμό τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Ασανσέρ» τα νούμερα ανάμεσα σε Alpha και ΣΚΑΪ (πίνακες)

Ελένη Τσολάκη: Αβέβαιη η παραμονή της στο Open – Σε ποιο κανάλι μπορεί να «μετακομίσει»

Πάσχα: Μεγάλες παραγωγές στον ΑΝΤ1 – Το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα