Η «επίσημη» εμφάνιση Βαρουφάκη στα Χανιά για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου (Photos + Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπορεί να μην είμαι πολύ συχνά στην Κρήτη, αλλά την Κρήτη από μέσα σου δεν τη βγάζεις» δήλωσε στο flashnews.gr ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά την άφιξή του στα Χανιά για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Ο

ίδιος, γνωστός για τον ''χαλαρό'' ενδυματολογικό του κώδικα, εμφανίστηκε με κοστούμι, χωρίς ωστόσο να φορέσει και γραβάτα.

«Πριν από 194 χρόνια, οι πρόγονοί μας δίδαξαν την Ευρώπη και τον κόσμο ότι η ελευθερία είναι αξία ανεκτίμητη. Μας δίδαξαν ότι η εθνική ανεξαρτησία είναι υπέρ πάντων και ότι είναι η μόνη στέρεη βάση για τη φιλία μεταξύ των λαών, για τη συνεργασία μεταξύ των λαών και για τον αλληλοσεβασμό. Σήμερα, καλούμαστε να φανούμε αντάξιοί τους, να προτάξουμε, να θέσουμε και πάλι υπέρ πάντων την ελευθερία και την αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, στον κόσμο, στην ίδια μας την κοινωνία» πρόσθεσε ο Γ. Βαρουφάκης, ενόψει της εθνικής επετείου.

Στη συνέχεια, μετέβη στην Μητρόπολη Χανίων για την επίσημη δοξολογία, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού.

Πηγή: flashnews.gr

ΒαρουφάκηςΧανιάπαρέλασηΘεοδωράκης
Keywords
Τυχαία Θέματα