Η χήρα του Στιβ Τζομπς κάνει 100 προσλήψεις στο δημοσιογραφικό όμιλο που κατέχει

MEDIA

Ο αμερικανικός δημοσιογραφικός όμιλος The Atlantic, τον οποίο έχει η χήρα του πρώην προέδρου της Apple Στιβ Τζομπς, προγραμματίζει την πρόσληψη έως 100 ατόμων, μια σπάνια ανακοίνωση σε έναν τομέα που είναι σε πλήρη μαρασμό.

Η 54χρονη Λορίν Πάουελ Τζομπς είχε ανακοινώσει πέρυσι την αγορά πλειοψηφικού πακέτου στον όμιλο μέσω του ιδρύματός της Emerson

Collective.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό περιοδικό The Atlantic προβλέπει να αυξήσει το προσωπικό του κατά 30% σε έναν χρόνο από τώρα, οι μισοί θα είναι δημοσιογράφοι, και δείχνει αισιόδοξο για τη μελλοντική του ανάπτυξη , σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην οποία προστίθεται ότι ο όμιλος ήταν κερδοφόρος τα τελευταία χρόνια.

Οι νεοεισερχόμενοι στον όμιλο --που θα είναι επίσης ειδικοί στην πληροφορική και στον εμπορικό τομέα-- θα ενταχθούν στις τάξεις του ειδησεογραφικού ιστότοπου The Atlantic, όπως και του έντυπου περιοδικού ή ακόμη του νέου ειδησεογραφικού ιστότοπου με συνδρομή The Masthead, αναφέρει ο όμιλος, που σκοπεύει να ενισχύσει την κάλυψη των θεμάτων αμερικανικής πολιτικής, τεχνολογίας και Χόλιγουντ.

Το περιοδικό The Atlantic Monthly ιδρύθηκε το 1857 στη Βοστόνη. Δημοσίευσε για πρώτη φορά γραπτά του Μαρκ Τουέιν, αλλά και χειρόγραφα του 'Ερνεστ Χέμινγουέι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

The AtlanticHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα