Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το έκανε ξανά – Φωτογραφήθηκε γυμνή στη μπανιέρα της (Photos)

Ουπς! Το κορίτσι το έκανε και πάλι! Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφήθηκε γυμνή στη μπανιέρα της, ανέβασε την αποκαλυπτική φωτογραφία στα social media και επειδή περίμενε διάφορες αντιδράσεις, έσπευσε να πει «χειροκροτήστε με» σε όσους αγαπούν να την μισούν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφήθηκε ακριβώς όπως την γέννησε η μαμά της και ο λογαριασμός της στο Instagram πήρε φωτιά. Οι μόνες παρεμβάσεις είναι ότι κρύβει με τις παλάμες όσο μπορεί τα στήθη της και η τοποθέτηση ενός ροζ λουλουδιού emoji στο πλέον επίμαχο σημείο του σώματός της.

«Ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες… Χειροκροτήστε το παλιοθήλυκο!!!», είναι το μήνυμα με το οποίο συνοδεύει τις φωτογραφίες της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Οι φίλοι της και όσοι αγαπούν να την μισούν έσπευσαν να πάρουν θέση.

«Διάβασα τρεις φορές το κείμενο και είμαι μπερδεμένος», γράφει ένας, αλλά για το ίδιο θέμα κάποιος άλλος συμπλήρωσε  «το κείμενο με εκτόξευσε». Άλλος φίλος  την ρωτά «τι θες να πεις με το κείμενο κορίτσι;»

Η 40χρονη Μπρίτνεϊ έχει εθίσει το κοινό της στην τακτική ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών της στα social media, τους τελευταίους μήνες, αφού «απελευθερώθηκε»- όπως λέει η ίδια- από την 13χρονη κηδεμονία.

Πολλοί θεωρούν ότι η ερμηνεύτρια της επιτυχίας «Toxic» κάνει πολύ καλά και ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Όμως ο πρώην σύντροφός της, Κέβιν Φέντερλιν, λέει πως τα δύο παιδιά τους την έχουν παρακαλέσει να σταματήσει. Η  Μπρίτνεϊ απέκτησε δυο γιους – τον 17χρονο Σον Πρέστον και τον 16χρονο Τζέιντεν Τζέιμς με τον Κέβιν Φέντερλιν.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω την συμπεριφορά αυτή, τους λέω- κοιτάξτε ίσως με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να εκφραστεί», είπε ο Φέντερλιν στην Daily Mail. «Αλλά αυτό δεν αναιρεί τις συνέπειες των όσων κάνει για τα παιδιά. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πηγαίνει στο γυμνάσιο», πρόσθεσε ο Φέντερλιν.

Πάντως, ο σύζυγος της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, υπερασπίζεται την τακτική της να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες με κάθε ευκαιρία. «Ακόμα κι αν ήταν αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται από τις επιλογές της μητέρας τους, δεν θα ήταν οι πρώτοι έφηβοι που αναστατώνονται για τους γονείς τους», έγραψε στο Instagram ο 28χρονος γκουρού του φίτνες, απαντώντας στη λογική του πρώην συντρόφου της Μπρίτνεϊ.

«Σταδιακά,  αν δεν το έχουν ήδη κάνει, θα αντιληφθούν ότι οι επιλογές της μητέρας τους δεν προκαλούν κακό σε κανένα και είναι έκφραση της νέας ελευθερίας της. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να αναστατώνονται, αλλά πολλά για τα οποία πρέπει να είναι περήφανοι», πρόσθεσε ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Διαβάστε επίσης:

Κουεντίν Ταραντίνο: Πυρά για τη… Μαρβελοποίηση – Οι υπερήρωες είναι σταρ, όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται

Χάρης Ρώμας: Η σειρά μου ήθελε 5 εκατ. για να γίνει

Σκορδά για Μενεγάκη-Κορομηλά: Θα έκαναν 60% τηλεθέαση αν έλεγαν για την κόντρα τους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρίτνεϊ Σπίαρς, – Φωτογραφήθηκε, Photos,britnei spiars, – fotografithike, Photos