Η ατζέντα της προεκλογικής μάχης, οι σκέψεις για «πρόωρες» κάλπες και τα «σίγουρα» για υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και δήμους

Χαίρετε

Η ενέργεια κι η κρίση που φέρνει την ακρίβεια και τα ελληνοτουρκικά καθορίζουν την ατζέντα της προεκλογικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει, κυρίως με περιοδείες του Μητσοτάκη, αλλά μπαίνουν σιγά-σιγά στην κούρσα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

⁃ Οι εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν Μάιο, Ιούνιο. Ούτε αυτό όμως δεν είναι σίγουρο, αφού είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τότε – για να συνεχίζουν να δίνονται επιδόματα

και ως εκ τούτου, όταν μπει το 23 δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης να φέρει πιο γρήγορα τις κάλπες χωρίς να περιμένει τον Ιούνιο.

Άσε που με δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα γίνει άνω κάτω η έναρξη της τουριστικής σεζόν και αυτό έχει κόστος για τους επαγγελματίες του κλάδου – και στην κάλπη για την ΝΔ.

⁃ Όμως άρχισαν οι καημοί και οι …αναστεναγμοί και για τις άλλες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα γίνουν τον Οκτώβρη του 23.

⁃ Σ’ αυτό το κομμάτι σας έχω 2-3 σιγουράκια, παρά τα τόσα λέγονται.

⁃ Ο Αβραμόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Η Νέα Δημοκρατία στην Αττική θα υποστηρίξει το Γιώργο Πατούλη.

⁃ Η Έφη Αχτσιόγλου, δεν θα είναι υποψήφια για το Δήμο της Αθήνας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Θα αναζητηθεί προσωπικότητα ευρείας κεντροαριστερής αποδοχής.

⁃ Στη Θεσσαλονίκη για τον δήμο, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα κατέβουν με διαφορετικό υποψήφιο και όχι με σύμπλευση.

⁃ Στην Κρήτη, όλα δείχνουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα υποστηρίξουν τον Αρναουτάκη. Αυτά για τώρα.

Διαβάστε επίσης

Ο large Σπύρος Λάτσης, η μικροψυχία του Διευθύνοντος συμβούλου, η ολοκλήρωση του έργου στο Ελληνικό σε 15 χρόνια και η γκάφα του Σκρέκα

Βγήκε παγανιά το «Oruc Reis» στο Αιγαίο, οι κατ´ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη-Δένδια και τα «συγκλονιστικά» σήριαλ των υποκλοπών

Ο βόρβορος επι Κολωνώ, οι άθλιες πολιτικές κόντρες και η παρέμβαση Ντογιάκου

Keywords
Τυχαία Θέματα