Η απάντηση του Τραμπ στους διαδηλωτές: Ας ψηφίζατε!

ΚΟΣΜΟΣ

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα του, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε χρόνο να κάνει tweet, απαντώντας στα σχεδόν 5 εκατομμύρια των διαδηλωτών, που συμμετείχαν χτες σε πορείες εναντίον του.

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (@realDonaldTrump) και όχι τον επίσημο του Αμερικάνου Προέδρου (@potus45),

ο Τραμπ υπονόησε ότι όσοι συμμετείχαν στο Women’s March δεν ψήφισαν:

«Παρακολούθησα χτες τις διαδηλώσεις, όμως είχα την εντύπωση ότι μόλις έγιναν εκλογές! Γιατί δεν ψήφισαν αυτοί οι άνθρωποι; Η συμμετοχή των σελέμπριτις έβλαψε τον σκοπό».

Δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητες όμως και ομιλίες διάσημων που πήραν μέρος στις διαδηλώσεις, όπως η Μαντόνα, η οποία μίλησε για μία νέα εποχή τυραννίας επί Τραμπ. Προφανώς σε εκείνη απευθυνόταν κυρίως το σχόλιό του περί διασήμων που έβλαψαν το Women’s March.

Σε επόμενη ανάρτηση του στο τουίτερ, ο Ντόναλντ Τραμπ πανηγύρισε αναφερόμενος στις τηλεθεάσεις της ορκωμοσίας του, από τις οποίες προκύπτει ότι την παρακολούθησαν 31 εκατομμύρια τηλεθεατές, 11 εκατομύρια περισσότεροι απ’ όσους παρακολούθησαν την προηγούμενη ορκωμοσία Ομπάμα.

Ντόναλντ ΤραμπδιαδηλώσειςαπάντησηWomen's MarchTwitterHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα