Η απάντηση Μητσοτάκη σε επιχειρηματία ρούχων στο TikTok – «Δεν το ζω» (video/photos)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γίνει εξπέρ στο Tik Tok και συχνά αναρτά βίντεο στα οποία απαντά σε πολίτες που του έχουν θέσει ερωτήματα.

Εχθές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, ο οποίος ρωτούσε πώς θα τα οικονομικά καταφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι νέοι. Ο πρόεδρος της ΝΔ

αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και μίλησε για μέτρα που θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. «Στοχεύουμε στη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και σε πολλά ακόμα», είπε, προσθέτοντας ότι «οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις».

@kyriakosmitsotakis_ Πάτα εδώ @JUDAH CLUBoriginal sound – Kyriakos Mitsotakis

Στο τέλος του Tik Tok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, και με χιούμορ είπε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτήν τη φορά» καθώς η επιχείριση Juda Club είναι γνωστή για τα βίντεο στα οποία παρουσιάζει τα ρούχα της.

Ο επιχειρηματίας πίσω από το επιτυχημένο νεανικό brand Juda Club, Tεό Μαυρίδης, έμεινε άναυδος από το γεγονός ότι έλαβε απάντηση στο βίντεό του και αναδημοσίευσε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Instagram story γράφοντας με χιούμορ «Δεν το ζω». Το ίδιο στιγμιότυπο ανέβασε και η σελίδα του brand.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Η «πικρία» της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το παρασκήνιο από το νέο υπουργικό συμβούλιο του Ερντογάν – Οι αποκαλύψεις Αβραμόπουλου

Έξαλλος ο Μπογδάνος: Το facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του για ομιλίες του στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκη, TikTok – Δεν,mitsotaki, TikTok – den