«Ηλέκτρα»: Νέα κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ

Μιχαήλ Ταμπακάκης, Αφροδίτη Λιάντου, Έμιλυ Κολιανδρή είναι οι ηθοποιοί που θα έχουν κομβικής σημασίας ρόλους στη νέα κοινωνική σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ.

Η σειρά, σε παραγωγή JK productions, βασίζεται στο υπο έκδοση ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, το «Μαύρο Ρόδο» της οποίας από τα βιβλιοπωλεία πέρασε στην τηλεόραση και ως σειρά μεταδίδεται από το Mega.

Η «Ηλέκτρα» της Καπλάνη παρακολουθεί

τη θέση και τη στάση της γυναίκας στο παρελθόν και στο παρόν, αξιοποιώντας το στοιχείο της αφήγησης και το πρωθύστερο σχήμα. Ένα κοινωνικό σχόλιο το οποίο διαμορφώνεται μέσα από τις ζωές δύο συνονόματων γυναικών με δεσμό αίματος.

Η πλοκή έχει στο επίκεντρό της μια γυναίκα στη δεκαετία του ’70 η οποία, καταπιεσμένη ούσα, κάνει την επανάστασή της και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των ενεργειών της. Την ιστορία της αφηγείται η εγγονή της, μια σημερινή, νέα γυναίκα, η οποία θέλει να ορίσει τη θέση της στη ζωή.

Η σειρά σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να έχει θέση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1, πιθανόν, τέσσερις φορές την εβδομάδα, από τη νέα σεζόν και λέγεται ότι θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου

Στο Mega το μεγαλύτερο κομμάτι τηλεθέασης την Τρίτη

«Οι Προδότες»: Πρεμιέρα με εντάσεις από την πρώτη αποστολή (video)

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ηλέκτρα, ΕΡΤ,ilektra, ert